Icerige atla
Extraloob

BU ADİLİĞE BİR DUR DEYİN!

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
B
B7B OP ⭐ 16y
Kendi iyilikleri için cana kıyanın, iyilik ile bir alakası yoktur; elbet Allah katında hepsinin bir cezası olacaktır..
18 Yanıt
Z
Zeratul ⭐ 18y
biiip . biipp . daha ne denirki lanet olası beyinsizler .
Galliport
Galliport ⭐ 16y
daha önce izlemiştim,erkek olmak savunmasız hayvanları katletmek ise bunlar erkek.
I
Inception ⭐ 18y
Forumda olmasak çok güzel laflar söylenir bunlara.

Elimizden ne gelebilirki?Dernek felan varsa bu konuyla ilgili çalışmalar yapan katılalım.
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Videoyu izlemeye yüreğim dayanmaz :/
Japonlar mı yine ?
B
Belarj ⭐ 17y
İstediğiniz kadar dur deyin hiçbir zaman durmazlar. sorun dünyada
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
K
korc4n ⭐ 16y
eğerki danimarka hükümeti buna bişey demiyorsa ve onlarda şölen gibi bişeyse bizim kurban bayramımız nasıl onlara ters geliyor hindistan ağlıyor her kurbanda yardım edin gibi bişey oluyor. buda hoş görüntüler değil ama filistinli bi kızın töre geregi bir erkekle dans ettigi icin öldürülmesi kadar masum bi olay onlar için.
E
Extrowe ⭐ 16y
Bunlar insansa biz neyin daral:
R
Rochas ⭐ 16y
Ve bu yunusları öldürenlerin yaş kitlesi 18 Altı yaş
Q
qwerty686 ⭐ 19y
kurban bayramında kurban kesimine vahşilik diyenler bu videoları izlesin kurban yardımlaşma fakirleri doyurma gibi yararlı şeyler için var bu ergenlerin yaptığı katliyam vahşilik değilde nedir onlar kesince aaaa tamam biz kesince vahşiyiz hadi gidin işinize yavvv (sözüm meclisden dışarı)
A
Aragornnn ⭐ 18y
Hay ben böle insanların ..
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Şerefsizler...
Yaralı style
M
MainMagic ⭐ 18y
Adamlar canilikten başka bişey görmemişler.Bizim insanımız gibi yetişmiyolar maalesef ama içimizde de kurban kesmesini bilmeden kurban kesenler de var.Kurbana eziyet ederek kesmek günah mesela; ayağından asan var, bıçak tutmasını bilmeyen var, ölmeden kesen var.Bilmedikten sonra herkeze normal gelir.
C
Chrysler ⭐ 16y
İnsan mı bunlar ?
X
xcorelli ⭐ 18y
ya hadi onlarinda kurban bayrami bu diyelim ama niye boyle canice olduruyorlar belki simdi cogunuz bana kizacak ama dogrusu bu;

Bizimde kurban bayramimiz var seslerini cikarmiyorlar belki onlarda bize katliam yapiyorsunuz diyorlardir...Ama bunlar vahsice olduruyorlar...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu videoda izleyeceğiniz kansızlar insan bedenine girmiş şerefsizler her yıl yunusların geçiş yerinde bekleyip yunusları katlediyorlar. Geleneklerine göre bu yunusları öldürmek buluğ çağında olan erkeklerin gerçek bir erkek olması. Allahsız Kitapsızlar yunusların hava püskürttüğü deliği olan başlarının üstündeki hava deliklerine kanca geçirip yırtarak öldürüyorlar. Herkesten bu adiliğe bir dur demesini istiyorum ki dünyada git gide yankı bulmaya başlıyor..

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=164618836912019&comments

biz kurbanda neler yapıyoruz onlarda ergenlikte yapıyorlarmış sorun yok yani inanç meselesi.
E
exotic ⭐ 18y
Biz ne yapabiliriz ki 😞
M
Mrc ⭐ 17y
hesabı sorulacak.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: