Icerige atla
Extraloob

Bu iteme 1.000.000.000 Gold verdim (Bir Milyar) Bir Bakın

· 65 Yanıt · 4.9K görüntüleme
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y

sizce fiyatı iyimi serverde +9 bow 1 kişide var bendeki +8 ama
65 Yanıt
R
Romeo. ⭐ 19y
Güzelmiş hacım.1bil. eder bence 👍
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
globalden yazdım 1.5bil veren çıktı vay be iyiki almışım satmam ama saolun arkadaşlar 😜
R
Romeo. ⭐ 19y
Sen nasıl 1bil. buldun asıl onu söyle bize ? 😜
H
Hera serverında normal bulmuşsun Bi aralar JohnWayne'de +9 vardı sanırım satıyordu oda baya görmeyeli çok oldu Naptı napıyolar fikrim yok
Hayırlı olsun güzelmiş 😜
L
awww ne güsel bi bow o öyle 😄 kesinlikle satma zaten bowersin ağlatırsın serveri ilerde 😄 Bu arada o elindeki sos mu acaba ?
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
para çok bende alım satım yapıyorum öbür charda çok para var örnek 8-9 degree sos-som +5 itemleri ucuzdan alıp pahalıya satıyorum item başına en kötü ihtimalle 50-200m arası para kazanıyorum hatta bi keresinde 9 degre sos pro set aldım 150m ye tanesini 90mden sattım kar böyle oluyor işini bilirsen para kolay ya 👍

______
evet elimdeki üstümdekilerin hepsi sos 1 tanesi +6 sos 1 tanesi +3 som omuzlum elimdeki 76 +5 full blue sos
L
para çok bende alım satım yapıyorum öbür charda çok para var örnek 8-9 degree sos-som +5 itemleri ucuzdan alıp pahalıya satıyorum item başına en kötü ihtimalle 50-200m arası para kazanıyorum hatta bi keresinde 9 degre sos pro set aldım 150m ye tanesini 90mden sattım kar böyle oluyor işini bilirsen para kolay ya 👍

______
evet elimdeki üstümdekilerin hepsi sos 1 tanesi +6 sos 1 tanesi +3 som omuzlum elimdeki 76 +5 full blue sos

haklısın alım satım işi çok para kazandırıyor.Paran çoksa sun al en büyük isteiğim 9d sun bow 🤤 🤤
R
Romeo. ⭐ 19y
Beni okuldan almakla tehdit ediyorlar silkroada atılmayı planlıyorum 😈
Belki beraber gold satışı yaparız 😜
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
yapalım hacı yamuk olmasın ama 😁
N
Nebula ⭐ 19y
+ güzel blue güzel %ler güzel crt daha güzel
U
Urasil ⭐ 18y
o bowu ilker abi yani BOSPHORUS satıyordu 😜
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
o kadar aradım adamı bulamadım insan görünür bi yere stall kurar 900m e almak istiyordum neyse... 😁
A
güzel siLah iyi iş çıkartırsın bununLA.. umarım +9 oLur 😊
B
BangBros ⭐ 18y
Yorumsuz.
H
bas bakalım 9 a nolcak 😄
C
cLonny ⭐ 18y
+9 yapman lazım onu 😜 güzel parça güle güle eskit .
_
_DoomsDaY_ ⭐ 18y
VERDİGİN PARAYA DEGER çok güzell
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1b eder ama keşke +9 olsaymış :S
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
serverde 1 kişide +9 var adı = John_WayNe serverin en sağlam adamlarından birisi pm attım ne kadara satarsın dedim 3bl dedi bendeki bowu globalden yazdım 1.5bl veren çıktı en kötü ihtimal satmak için almış olsam bile 500m kar ederim burdan 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: