Icerige atla
Extraloob

Bu iteme 1.000.000.000 Gold verdim (Bir Milyar) Bir Bakın

· 65 Yanıt · 5.0K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hemen sat o bowu bence 1.5b lik item al 2b ye sat devam devam.
S
Seppuku ⭐ 18y
+9 Basmayı dene.. ^^
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
zaten lvl 82 şu anda 90 oliyim param şöyle bi 5-6 bl olsun ondan sora asral immortal felan basıp deniycem
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zaten lvl 82 şu anda 90 oliyim param şöyle bi 5-6 bl olsun ondan sora asral immortal felan basıp deniycem

asrın hatasını yaparsın bir online oyunu öğrenmek stall bilgisinden geçer bir online oyunda zengin olmak satış yapmaktan geçer, hayatta en kolay para kazanma yolu satış yapmaktır.

itemi sat 1.5b ye hemen sonra 1.5b ye item al 2b ye sat parana para kat risksiz ve cebinden de para çıkmaz oyun parasıyla iş bitirirsin sonrasında bir sun alıdığında onu 1000$'a satarsın buyur sana sanaldan reele ticaret 😎
S
Seppuku ⭐ 18y

asrın hatasını yaparsın bir online oyunu öğrenmek stall bilgisinden geçer bir online oyunda zengin olmak satış yapmaktan geçer, hayatta en kolay para kazanma yolu satış yapmaktır.

itemi sat 1.5b ye hemen sonra 1.5b ye item al 2b ye sat parana para kat risksiz ve cebinden de para çıkmaz oyun parasıyla iş bitirirsin sonrasında bir sun alıdığında onu 1000$'a satarsın buyur sana sanaldan reele ticaret 8)

😱 Güzel taktik denemek lazım.. ^^
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
2 kişi oynuyoruz charı biz ben bir 90 oliyim sora charla birlikte satarım zaten bütün paraları acc leri felan 90 lvl oliyim bırakcam oyunu sıktı zaten artık reele çevirirsem para eder
C
wow süper bişi bu ya ii değer bence
K
Kai ⭐ 18y
süper makine
P
Poker Face ⭐ 19y
bosphorus tanmı satın aldın.
süper silah
E
emeqLi_b0w OP ⭐ 18y
bosphorus un sattığı bowmuş evet üstteki sabit konulara bakarsanız orda charın itemlerinin resimleri var bowu görürsünüz ben int 6 mag% basmıştım bitek
_
_glooder_ ⭐ 17y
hayırlı olsun eder sanırım 😜
M
mesut_xD ⭐ 18y
İyi fiyata almışsın güle güle kullan
ps:+9 pls. 🎭
T
TrabzoN ⭐ 18y
Bu bow tanıdık gelio ama neyse =))
N
Bence paralarına yazık olmuş dostum bu weapon o kadar etmez.Server'a göre uygun olabilir hiç bilmiyorum ancak Olympus'ta +9 +85pys. Bowlar max 500m'e alıcı buluyor..
M
Milano ⭐ 18y
Botturkun fiyatlarına gore Hera da 1 Milyar Gold 193 YTL iyi para ^^
Ps: Guzel silah bence +9 deneme kalsın boyle ^^
I
iwontcry4u ⭐ 19y
bizm serverda +9 spear 900m e gördüm bnce ucz değil ama servera bağlı. item güzeL.
B
Bloodia ⭐ 18y
item mükemmel aldığın fiyatta güzel. Güle Güle Eskit . 👍
F
FruitFly ⭐ 18y
Bence iyi almışın tek bi tane war diyosan çok iyi 😜
H
hokkabaz4 ⭐ 18y
+9 olsa güzel olurdu ama yinede süper silah 😆
B
Band'Eros ⭐ 17y
astral bas geç bi köşeye +9 dene direk