Icerige atla
Extraloob

Bowman Yapılandırma Hakkında...!

· 17 Yanıt · 2.6K görüntüleme
U
unalkeles OP ⭐ 18y
S.a Beyler Bowman Yapılandırma Yapıyorum Şuanda Char Power Level Servisindedir...

Charın Yapılandırması Şöyledir

90 / Fire

90 / Pacheon

90 / Cold

30 / Light

Char 64' e kadar kasılcak ona görede yapılandırma bellidir bu yapılandırmayı yapmamın amacı yüksek level uniqelerde rahatlıkla yatmamak ama çin zaten yatmas vs vs dersiniz + Pvp için yapılandırma dorumudur yanlışmıdır

Garment Giyices Tabikide 😄 👋
17 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
Kendi char'ımın yapılandırması...

Fire : 90
Force : 90
Pacheon : 90
Cold : 30
A
AAnGeLL ⭐ 18y
90 Fire = güzel

90 Pacheon= Güzel

90 Cold = eh işte

30 light = çok düşük

bilmiyorum light işine yaramaz ama cold 90 da ne yapmayı düşünüyorsun ? snow deme 90 bowman %50lik snow vs açmaz ☕

güzel yapılandırma yinede beğendim 🕵️ 👍
U
unalkeles OP ⭐ 18y
Snowla Alakası Yok Frost Ghost Series Çok İş Görür Diye düşünüyorum Coldda 😄
A
Absence ⭐ 19y
Kendi charım
90-Fire -100Fire
90-Force -100 Force
90-Pacheon -100Pacheon

...:D 👋

Rütbe yakışmış
U
unalkeles OP ⭐ 18y
Rütbe İçin Teşekkürler...

Hadi Diyelim Force Yaptık Force Sadece Pvpde İşimi Görmicekmi ???
A
90 Fire = güzel

90 Pacheon= Güzel

90 Cold = eh işte

30 light = çok düşük

bilmiyorum light işine yaramaz ama cold 90 da ne yapmayı düşünüyorsun ? snow deme 90 bowman %50lik snow vs açmaz ☕

güzel yapılandırma yinede beğendim 🕵️ 👍

Light işe yaramaz mı? 😱
Lightsız bir bow düşünemiyorum. Parry ratio, mag. attack ve en önemlisi diyebilceğim speed. Bence 90 Fire 90 Light 90Pacheon
U
unalkeles OP ⭐ 18y
Bowman Phy. Attack Kullanır Mag. Attack Napıcak 😄 Parry Ratio Bakımından Gider Olabilir Ama İdare Ederis 😄
U
unalkeles OP ⭐ 18y
Yapılandırmayı Şöyle Yapsak Nasıl Olur

Fire 90

Pacheon 90

Force 90

30 Cold

Nasıl Olur
L

Fire 90

Pacheon 90

Force 90

30 Cold

Nasıl Olur

Force sadece pwp için işine yarar bence cold aç garment setini de giy harika bi çar olacak..
A
Absence ⭐ 19y

Fire 90

Pacheon 90

Force 90

30 Cold

Nasıl Olur

Bir bow char açıyor isen pvp yide düşünmelisin Fire ile bir güzel kasarsın 100 lv geldimide coldu silip hepsini 100 yaparsın değme keyfine
U
unalkeles OP ⭐ 18y

Fire 90

Pacheon 90

Force 90

30 Cold

Nasıl Olur

Force sadece pwp için işine yarar bence cold aç garment setini de giy harika bi çar olacak..

Ya Benım Abimin 2 Tane Öle Charı Var Biri Fire İmbueli biride Cold İkisinde Deneme Yaptım Cold Gercekden Cok İş Görüyor Defans Bufu Felan Yapılandırmayı ondan fire cold pach 90 30 light yaptım
F
FruitFly ⭐ 18y
Charın Yapılandırması Şöyledir

90 / Fire

90 / Pacheon

90 / Cold

30 / Light

%100 doğrudur bence
D
doruQue ⭐ 18y
90 cold gereksiz bence :S sen strsin zaten phy def. yeternce var senn parry ratio ya ihtiyacn var.. iş işten geçmediyse düzeltmeni 90 light 30 cold yapmanı öneririm..

kendi çarımdada uyguladıgım ideal yapılandırma

90 pacheon 90 fire 90 light 30 cold

100 lvl gelincede

100 pacheon 100 fire 80 light 20 cold (snow shield için)
100 pacheon 100 fire 100 light
Y
Cold pachaon Force 90 fire 30 bence ensağlam bow yapılandırması . 90lvl gelmesiyle bow lar en zayıf çar durumuna düştüler. Savunmaları çok zayıf. Cold un 90 olmasıyca bow yapılandırmasının savunma sorunu büyük ölçüde çözülmüş olur.Force 90 olması ise bow çarun atak sorununun kökten çözümüdür ve +3 k mp ile %40 snow u rahatlıkla mp niz bitmeden kullanabilirsiniz. Fire 30 a gelince buda çarın fiz. damage kaybını en aza indirmemizi sağlar. İddialı ve denenmemiş yapılandırmaları denemekten korkmayın.
A
Bowman Phy. Attack Kullanır Mag. Attack Napıcak 😄 Parry Ratio Bakımından Gider Olabilir Ama İdare Ederis :D

İmbue de mi phy. attack?
M
MkcHACK ⭐ 18y
Kendi char'ımın yapılandırması...

Fire : 90
Force : 90
Pacheon : 90
Cold : 30

Bnmde 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: