arkadaslar hangi yapılandrmayı tercih edeyim yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim
Bowman mı açayım Nuker mi ?
· 7 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
bowman açmanı tavsiye ederim ben bowmanım kendi lvllımda nuker la pvp yaptığımda tek atıyorum adama bilemedin 2 ama o bana 3-4 atıyo str olduğum için...
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
senin zevkin bu kardesim o yuzden cok sacma bir soru olmus bu bir,zaten forumda bir suru ama bir suru karsilastirma var char yapılandirmalarina bakarsan goruceksin bu da iki ☕ ben yine de izah ediyim yeni oldugun icin eger sen diyorsan ki moblari keserkenn hizli olayim tek atmayi cok severim uzerimede prot seti cekerim firesiz da char kasabilirm ellerim hizlidir pvp de o zamn nuker ac derim ama dersen ki bnm charim tank olsun pys balance sayesınde gelen critclerle + anti devil bow series critcleriyle calisiyim garment ve fire tercihim o zamn bow 👍
bow tabikide:D
Full Str Fire - Bow aç
Nukerların anasını ağlatırsın xD
Nukerların anasını ağlatırsın xD
Ben sana hybird light-cold nuker aç derim sonuna kadar.. 😉
ben intçar kastım şuan str glavie kasıyorum ....int çarlar 72 lvlle kadar çook ezik kalıo serverde berkomu'nun da dediği gibi kendinden 3-4 lvl düşüklere çook rahat yatarsın ...ama 72 den sonraki skilller bunu önlüyo yani kendi lvllindeki bi str ye kafa tutabilirsin...itemlerde önemli tabi..ama bana sorarsan ezik gezmene deymez bow aç derim...(full str ) herzaman iii .....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap