ewt arkadaşlar nuker mi daha ii wizard mı yorumlarınızı almak istiyorum
wizard mı nuker mi?
· 22 Yanıt · 8.9K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Nuker
sana bağlı...
sabrın az, goldun çoksa wiz-cleric ve vigor potions 😄
tam tersiyse nuker
😉
sabrın az, goldun çoksa wiz-cleric ve vigor potions 😄
tam tersiyse nuker
😉
U
Unforgiven
⭐ 17y
isteğine bağlı
Hangisini seviyorsan kullanabiliyorsan onu seç sonuçta hangisi iyi hangisi kötü diye birşey yoktur.İkisindede kötü ve iyi olduğu tarafları vardır tabikii de.
isteğine bağlı
sağolda sence hangisi
isteğine bağlı
sağolda sence hangisi
Nuker yap bence oyuna ara vermiştim şuan başladım 100 lvl sınırında build'leri tam olarak incelemem mümkün olmamıştı.Wizard'ın şuan bir avantajı yok bence.Önceki mesajımda hangisin kullanabilirsen demiştim ama bunu bugun fark ettim 💃
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Nuker
F
FoR_MaGnUm
⭐ 17y
cold-electric nuker off snowuda açtınmı tadından yinmez
Tabii heuksalıda açarsan bnce faydası olur çünkü heuksalın en alttaki can veren skilli işine yarar
ama bnm sabrım var yeterki fazla vuruyim uniq kesim dersen wizzard ama uniqe wizzard cleric olursan yatmazsın
Tabii heuksalıda açarsan bnce faydası olur çünkü heuksalın en alttaki can veren skilli işine yarar
ama bnm sabrım var yeterki fazla vuruyim uniq kesim dersen wizzard ama uniqe wizzard cleric olursan yatmazsın
sweetCHIEF
⭐ 17y
Nüker ! 😎
Ehe senin oyundan aldıgın zevke baglı birazda bu sorunun cevabı...
Unique,Para kasmak ve Medu&Demon Gibi pt'lerde yer alıp reklam yapmak bunların hepsi Kagıt&bebek wizard charların isi...
Diger yönden nuker charlarla daha iyi bir pvp zevki elde edersin...
Ve Nuker kasmak Wizard kasmaktan daha zordur...Ayrıca kisisel fikrim Nuker hertürlü Wizardlardan daha degerli bi char buildidir...
Ha sunuda unutmamak lazım...
Yeni gelen roc gibi uniquelerde eu charların sansları gittikce azalmıstır...Nukerler geri dönüyor diebiliriz=)
Unique,Para kasmak ve Medu&Demon Gibi pt'lerde yer alıp reklam yapmak bunların hepsi Kagıt&bebek wizard charların isi...
Ve Nuker kasmak Wizard kasmaktan daha zordur...Ayrıca kisisel fikrim Nuker hertürlü Wizardlardan daha degerli bi char buildidir...
Yeni gelen roc gibi uniquelerde eu charların sansları gittikce azalmıstır...Nukerler geri dönüyor diebiliriz=)
sağolun arkadaşlar
C
conclisfast
⭐ 17y
nuke
Ehe senin oyundan aldıgın zevke baglı birazda bu sorunun cevabı...
hahaha sen boş ver ßırak bu silkroad ı xD roc zuhahaha sen roc a yanında eu çar olmadan git bakalım rocu geçdim medu ya eu suz git bakalım 😊
Eu 4 ever > wizzy 4 ever
wizard bence cok rahat pt bulur kasılırsın
L
LethaLKiss
⭐ 16y
full int bow diyorum ^^ (ne kadar nuke kullanmasanda çok sağlamdır )
arkadaşlar uniq işi eu işidir:):) he roc diyosanz o zaten takım işi eu+chin birlikte bşiler yapmazsa o iş olmaz zatn :):):) eu lardan cleric&bard&warrior basıcak buff ları chin kesecek tabi eu x-boow da atak ypıcak 😊 ama onn dşnda eu nun roca saldırması kötü olr bnce wizardı düşünüyormda.... yazık oLr 😄
arkadaşlar uniq işi eu işidir:):) he roc diyosanz o zaten takım işi eu+chin birlikte bşiler yapmazsa o iş olmaz zatn :):):) eu lardan cleric&bard&warrior basıcak buff ları chin kesecek tabi eu x-boow da atak ypıcak 😊 ama onn dşnda eu nun roca saldırması kötü olr bnce wizardı düşünüyormda.... yazık oLr 😄
wizard-cleric aç bence
wizard
C
CanisMajor
⭐ 18y
Vallaha wizardımda var Full int spearım'da, hangisini daha çok seviyorsan dersen pvpde nuker,uniquede ve fortress'de wizard derim.
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
NuKer tavsiye ederim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap