Ben pvp yapmayı düşünmüyorum. Ama kasılması kolay bi bowman yapılandırması - Kıyafeti - Statları nasıl olmalı Chinese karakterlere yabancıyım kusura bakmayın o yüzden soruyorum.
Bowman Hakkında!!!
· 12 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
N
noncelalreis
⭐ 19y
dostum kasılmak istiyorsan her şeyden önce çok sağlam vurmalısın bi kaç tavsiye vereyim bende çok bow kastım ilk önce tek atması için fire ve hızlı koşması için lighting kullanmalısın yanında mutlaka köpek ve sincap olucak giysi olarakta garmenti tercih etmelisin bunun sebebi % 20 lik bir hız artışı sağlamak statlarınıda 0/3 int olmalıdır son olarakta mobların hızlı çıktıkları yerde bot ile kasmalısın ks yapan kimse olmasa daha iyi olur ... ama en iyisi bu kadar uğraşacağına gold çek şöyle 200 m kadar taxiye gir mis gibi kasıl para var huzur var 👍
😊 Teşekkürederim tavsiyen için Str ya basmıyoruz int e Mi basıyoruz?
M
MelancholyMan
⭐ 17y
İnt bow güzeldir ama pvpde perttir.İleride str yapmadığın için pişman olursun.Yinede senin tercihin.
İnt bow asla yapma.Bow dediğin full str olur.
int basarsam giant - giant party falan yıkmazmı?
int basarsam giant - giant party falan yıkmazmı?
Yatmaya doyamazsın benden söylemesi.Kesinlikle str'ye ver
Teşekkürederim Dulce Amor
en iyisi 9:1 hy brid bow.110 lvl build te 20 cold 110 fire pacheon ve 90 light.damage olarak yüksek özellikle kritik vuruşların güçlü olur.her 10 lvl da 3 inte verirsen mükemmel 1 char olur.pek fazla bilinmeyen 1 build.ayrıca glavie ve blade charlada olur.örnek için http://www.youtube.com/watch?v=JgTpMkxl6Q8&feature=related
L
LifeinHeaven
⭐ 15y
Pwp için full STR bow kasılmasıda kolay başka ne istersin ki
Ben pvp yapmayı düşünmüyorum. Ama kasılması kolay bi bowman yapılandırması - Kıyafeti - Statları nasıl olmalı Chinese karakterlere yabancıyım kusura bakmayın o yüzden soruyorum.
Bower Açacaksan
Skiller - Fire , Force veya Fire , Cold İyidir .
Bendede Bower Var . Fire , Force Acık . Memnunum :)
full str bow
hızlı kasmak için
light-fire-pacheaon yok bende para çok diyorsan
fire-cold-pacheon
sakın ama sakın int bow yapma 😊
hızlı kasmak için
light-fire-pacheaon yok bende para çok diyorsan
fire-cold-pacheon
sakın ama sakın int bow yapma 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap