Icerige atla
Extraloob

BOT SERVİSİMİZ BAŞLAMIŞTIR [ 7/24 ]

· 89 Yanıt · 18K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
M
Milano ⭐ 18y
yeah hayırlı olsun tüm ailemize 😎
H
H@K@NCH3SS ⭐ 18y
Fikir ImmorTaLGoD un değil mi
züppo bir uygulama fakat biraz tuzlu 😄
R
RaFFiNe-2 ⭐ 17y
Bu Birinin Düşüncesine Benziyor Ama 😄 Hayırlı İşler ..
N
Nescafe ⭐ 17y
haydi hayırlı olsun herkese :muck::kalp:
U
1 ay > 2 ay = 20 tl fark
2 ay > 3 ay = 30 tl fark

aslında ne kadar çok yaptırırsan fiyat o kadar çok düşer, arada olan bu dengesizliği çözmenizi tavsiye ediyorum.
C
CapsLock ⭐ 19y
lvl sınırı getirmeye ne gerek var? hazır charını veriyosun onlar botluyo sadece 👍

ps:pek zor is degil ben 15 e botlarım aylık 😜 😈 😈

bak ama bi düşün ben 1 levele basıcam pre vericem bot servisine 3 aylığına 99 tl pre yide bn basıcam 3 ayda 90+ olur char peki pwlevel servisine verdiğinde 90+ için ücreti ne kadar olur 200+ burdanda bi düşün?
T
TheCombo ⭐ 19y
O süper olmuş ben kışın 2 ay vermek istiyorum. Hangi botla kasacaksınız? Sikileri bizmi ayarlıyacağız?Kasacağınız yeri felan sizmi ayarlıyacaksınız.
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Süper yha tamda pre basıcaktm hemen para birktirmem lazm
E
erenli ⭐ 17y
Kotulemek Gibi olmasin ama bu oyunda dc girmicekmi veya lag girip dc yemicekmi yahut guncelleme olmucakmi :S
Gercekten guzel bir calisma Tebrik ederim Hayirli olsun 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kotulemek Gibi olmasin ama bu oyunda dc girmicekmi veya lag girip dc yemicekmi yahut guncelleme olmucakmi :S
Gercekten guzel bir calisma Tebrik ederim Hayirli olsun :)

genelde charlarımızı 60-70 saat nonstop kasıyorlar tabiki extreme durumda dc olacaktır ama şuna eminim 155bin üyemiz var en çok nette kalabilen kim dense ilk 5'te adım yer alır 😎
T
TheCombo ⭐ 19y
Ben 3 ay kastıracam okular açıldı gün başlarız 92lw charım var bi kere gap yaptım 100k felan kastım 100 lw olup farmı bitermi? charın 3 ayda
S
savatapo ⭐ 19y
aferin size sadfsadfsadfads silkroada para yatırın zamanınızı boşa harcayın parayı boşverde zaman israfı... iyi ki bıraktım
X
İşte EXL Ailesini Size Sunduğu Fırsatlar Bende Bota Bıraktırcam Yakında Bu Fırsatları Kaçırmayın bence
X
XER0 ⭐ 19y
Güzel servis 🍿
F
fy_fatih ⭐ 19y
mesela chara herhangi bi item düştüğünde buna sosunda dahil o charda mı kalır???
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tabiki charın itemi sizin storage'da duracaktır.
X
Güzel servis 🍿

+1
E
premium şartolmasaydı bende sokucamtımda premium şart olunca zorluyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
presiz charla bu devirde akıllı insan uğraşmaz ^_~
D
DaddyCool ⭐ 17y
Güney abi görmesin :P

😁 aynen 😁