yeah hayırlı olsun tüm ailemize 😎
BOT SERVİSİMİZ BAŞLAMIŞTIR [ 7/24 ]
· 89 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
H
H@K@NCH3SS
⭐ 18y
Fikir ImmorTaLGoD un değil mi
züppo bir uygulama fakat biraz tuzlu 😄
züppo bir uygulama fakat biraz tuzlu 😄
Bu Birinin Düşüncesine Benziyor Ama 😄 Hayırlı İşler ..
haydi hayırlı olsun herkese :muck::kalp:
U
unforgotten
⭐ 17y
1 ay > 2 ay = 20 tl fark
2 ay > 3 ay = 30 tl fark
aslında ne kadar çok yaptırırsan fiyat o kadar çok düşer, arada olan bu dengesizliği çözmenizi tavsiye ediyorum.
2 ay > 3 ay = 30 tl fark
aslında ne kadar çok yaptırırsan fiyat o kadar çok düşer, arada olan bu dengesizliği çözmenizi tavsiye ediyorum.
lvl sınırı getirmeye ne gerek var? hazır charını veriyosun onlar botluyo sadece 👍
ps:pek zor is degil ben 15 e botlarım aylık 😜 😈 😈
bak ama bi düşün ben 1 levele basıcam pre vericem bot servisine 3 aylığına 99 tl pre yide bn basıcam 3 ayda 90+ olur char peki pwlevel servisine verdiğinde 90+ için ücreti ne kadar olur 200+ burdanda bi düşün?
O süper olmuş ben kışın 2 ay vermek istiyorum. Hangi botla kasacaksınız? Sikileri bizmi ayarlıyacağız?Kasacağınız yeri felan sizmi ayarlıyacaksınız.
Süper yha tamda pre basıcaktm hemen para birktirmem lazm
Kotulemek Gibi olmasin ama bu oyunda dc girmicekmi veya lag girip dc yemicekmi yahut guncelleme olmucakmi :S
Gercekten guzel bir calisma Tebrik ederim Hayirli olsun 😊
Gercekten guzel bir calisma Tebrik ederim Hayirli olsun 😊
Kotulemek Gibi olmasin ama bu oyunda dc girmicekmi veya lag girip dc yemicekmi yahut guncelleme olmucakmi :S
Gercekten guzel bir calisma Tebrik ederim Hayirli olsun :)
genelde charlarımızı 60-70 saat nonstop kasıyorlar tabiki extreme durumda dc olacaktır ama şuna eminim 155bin üyemiz var en çok nette kalabilen kim dense ilk 5'te adım yer alır 😎
Ben 3 ay kastıracam okular açıldı gün başlarız 92lw charım var bi kere gap yaptım 100k felan kastım 100 lw olup farmı bitermi? charın 3 ayda
aferin size sadfsadfsadfads silkroada para yatırın zamanınızı boşa harcayın parayı boşverde zaman israfı... iyi ki bıraktım
X
XLGuardiyan
⭐ 17y
İşte EXL Ailesini Size Sunduğu Fırsatlar Bende Bota Bıraktırcam Yakında Bu Fırsatları Kaçırmayın bence
Güzel servis 🍿
mesela chara herhangi bi item düştüğünde buna sosunda dahil o charda mı kalır???
tabiki charın itemi sizin storage'da duracaktır.
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
Güzel servis 🍿
+1
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
premium şartolmasaydı bende sokucamtımda premium şart olunca zorluyor
presiz charla bu devirde akıllı insan uğraşmaz ^_~
Güney abi görmesin :P
😁 aynen 😁