A AloneLover ⭐ 17y 16 yil once #81 16 TL.modeme restart atın sorun düzelir.abii yardim etermisin 7/24 bota birakmak istiyoz acele ptt kapanmadan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #82 ödemenizi yapın gerisi basit kuzum 50 TL ödeme ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O omercelenk ⭐ 17y 16 yil once #83 çok güzel bir uygulama bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C csman ⭐ 17y 16 yil once #84 guzel uygulama yapsammı benim chara TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Nevah ⭐ 17y 16 yil once #85 bol mşteriler 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mektepli ⭐ 17y 16 yil once #86 ben bu oyuna yeni başladım silk almayı ve 2-3 çara aktarmayı soracaktım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mektepli ⭐ 17y 16 yil once #87 1500 silk 90 tl diyorsunuz ya işte benim konum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mektepli ⭐ 17y 16 yil once #88 birde insanları neden bu 20 mesaj limitiyle uğraşa soktuğunuzu merak ettim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K karamursel ⭐ 17y 16 yil once #89 gercekten cok gusel bır uygulama tum ekıbe tebrıkler . 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil