yaw benim için cazip geldi ama nasıl güvenebilirim? 84 lwl char 2.5 yılda yaptım kolay değil yani 😄
BOT SERVİSİMİZ BAŞLAMIŞTIR [ 7/24 ]
· 89 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 5
Yanıtlar
kimlerden oluşur bu bot servisi?
şu anda sadece benden ^^
E
ETeK_6_ZooM
⭐ 17y
pre şart olmasaydı kesinlikle yaptıracaktım fakat pre yok hem pre hem bot için para 50+25:75TL bu da biraz beni zorlar 😆
ünlü düşünür "maske" ne demiş!
"biri beni durdursun"
biz ne diyoruz!
"biri bizi durdursun" 😊
"biri beni durdursun"
biz ne diyoruz!
"biri bizi durdursun" 😊
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
İşte Exl Farkı Tüm Exl İcin Hayırlı Olsun ^^
Vallahi süper bişey.Herkese hayırlı olsun.Fiyatlarda ucuz gibi
Hayırlısı olsun süper ve uygun.
ünlü düşünür "maske" ne demiş!
"biri beni durdursun"
biz ne diyoruz!
"biri bizi durdursun" :)
hackhell de biri bizi durdursun diyodu durdurdular mahkeme kararıyla erişim engellendi (şuan tekrar açıldı ) 😜
yaw benim için cazip geldi ama nasıl güvenebilirim? 84 lwl char 2.5 yılda yaptım kolay değil yani :D
Yüzlerce kişi sorunsuz alışverişini yapıyor,güven konusu bir problem olmamalı ^^ 🕵️
3 aylık bot çok karlı herkeze hayırlı olsun
güzel bir iş daha sizlerin hizmetinizde, nasıl olsa kendi charlarımızı kastırıyoruz nasıl olsa bot alıyoruz neden sizin charınızı da kastırmayalım ki dedik ve bu proje ortaya çıktı, hepimize hayırlı olsun ❤️
okan abi çıktı bu proje ama bnm char hala mortingen ne zaman başlamayı düşünüyon şu lanet charı kasmaya valla 1.5 gün oldu yahu bu işler yüzünden gökçeada ya gitmedim sBot ta da sorun kalmadı. artık bi cevap bekliyorum bende doğal olarak yani...
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Güney abi görmesin 😜
Bunu Yaptırdığımız Zaman Hangi Botla Kasıcaksınız Ve Bize Botların Kaç Saat Kastığını Göstere SS'ler Yollckmısınız?
okan abi çıktı bu proje ama bnm char hala mortingen ne zaman başlamayı düşünüyon şu lanet charı kasmaya valla 1.5 gün oldu yahu bu işler yüzünden gökçeada ya gitmedim sBot ta da sorun kalmadı. artık bi cevap bekliyorum bende doğal olarak yani...
mesela 70 lvl rogue 200 silklik pre +1 ay kasılacak tahminen kaç lv olur bide itemleri nolcak ?
char kaç lvl olur birşey diyemeyiz ama kendi charımız gibi özen gösterilerek kasılacaktır, çıkan itemler storage'da saklanacaktır hepsi sizin olacak biz sadece charı bota koyacağız ve level'ına uygun alanlarda kastıracağız.
çok teşekkür ederiz 👍
Süper bir kampanya.Özellikle çalışanlar veya okula gidenler için 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap