Icerige atla
Extraloob

^^ bLoodyEyes ^^ [Killed 2 Medusa][New]

· 144 Replies · 11K views · Page 4 / 8
Replies
L
Life__ ⭐ 17y
güzel çarın var benimde vardı buna benzer ama clericdi ve 85 FF dı 😊
O
Old School ⭐ 19y
HArika 100 lvl
D
güzel çar ama daha yapılcaklar bitmemiş 16k hpsi var bi 100lvl wizard gördüm 18k vardı
C
Claire ⭐ 18y
WooW Guzel Char 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
ne kdr zamanda yaptıgını sorabilirmiyim?
Special thx to Flexi
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
ne kdr zamanda yaptıgını sorabilirmiyim?

herşey dahil nerden baksan 3 ay olmuştur ^^
[ek #12654]
O
Herşey süper dostum 😆 Demon kesildiğinde oturuyor olman çok şık bir ss meydana getirmiş.Ama şu yattığın ss yi kaldırsan be hacım 😆 herşeyi bozmuş bence
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Herşey süper dostum 😆 Demon kesildiğinde oturuyor olman çok şık bir ss meydana getirmiş.Ama şu yattığın ss yi kaldırsan be hacım 😆 herşeyi bozmuş bence

sağol güzel yorum için , son yazdığına gelince kalsın bence illa yatmayacak diye birşey yok ki orda yattı diye de ezik sayılacak durumda yok ^^ Altına biraz fazla girince kaçınılmaz oldu yatmak xD xD
[ek #12654]
O

sağol güzel yorum için , son yazdığına gelince kalsın bence illa yatmayacak diye birşey yok ki orda yattı diye de ezik sayılacak durumda yok ^^ Altına biraz fazla girince kaçınılmaz oldu yatmak xD xD

tabiki öyle .Zaten en basit yatan çharlarda wizartlar .Eziğe benzer bi hali yok zaten.Ss lerden belli oluyor herşey apaçık ortada zaten.Tebrikler.Başarılarının devamını bekliyorum 👍
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

tabiki öyle .Zaten en basit yatan çharlarda wizardlar .Eziğe benzer bi hali yok zaten.Ss lerden belli oluyor herşey apaçık ortada zaten.Tebrikler.Başarılarının devamını bekliyorum 👍

😘 😘
[ek #12654]
C
clup93 ⭐ 17y
0 Gapla 2 ayda kasar bu charı
O

hehe lol .Kasta görelim 2 ayda.
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Tamam kardeş sen kas kullan 👍
[ek #12654]
O

sen 2 ayda bu çharı yap gel ben alıcıyım istediğin parayı verecem 1 milyar -2 milyar ok?.Bugün bi konu açıyosun 0 dan kastığın çharın her lvl atlamasında bi ss koyuyosun . 2 ay sonra ne kadar para istersen verecem
M
Mirage ⭐ 19y
Muhteşem bir char 😱
Ps:Bu arada charda çok tatlıymış 😈
M
Milano ⭐ 18y
Bir tek şunu anlayamıyorum Hamza herkes chara super muper demiş.
Chara talibim diyen bir kişi olmamış 😜
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Chara talibim diyen bir kişi olmamış :P

Bro zaten satış alanında değil ki konu ^^ satmak istesem oraya açardım 👍 😁
[ek #12654]
M
Milano ⭐ 18y
Chara talibim diyen bir kişi olmamış :P

Bro zaten satış alanında değil ki konu ^^ satmak istesem oraya açardım 👍 😁

Hacım oyle bir topic acmıssın ki charı satacan sandım diyorum fiyat yok herhalde teklifleri degerlendirecek sabah sabah uykusuzluk bu ya işte. Pardon ben kacıyorum topicten 😈
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Hacım oyle bir topic acmıssın ki charı satacan sandım diyorum fiyat yok herhalde teklifleri degerlendirecek sabah sabah uykusuzluk bu ya işte. Pardon ben kacıyorum topicten 😈

ahahaha gece maç izleyip uykusuzluğuna veriyorum hacım ^^ daha fazla rezil olmadan uza 😁 😈
[ek #12654]
W
WariorSUN ⭐ 18y
qardeş darısı başımıza güzel çarın war

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: