Icerige atla
Extraloob

Nankatsu vs Medusa | New Intro

· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme
X
Xenas OP ⭐ 19y
😎 😎 PanJinLian - PLUTO 😎 😎

Arkadaşlar , şuanda izlediğiniz videodan sonra lütfen iyi veya kötü yorumlarınız bekliyorum .
ps: Bir sonraki videoyu hazırlarken bu iyi veya kötü hususlara dikkat edeceğim. Teşekkürler

http://www.youtube.com/watch?v=VFcdpYFy3Cg

http://www.youtube.com/watch?v=VFcdpYFy3Cg

Youtube'den izleyemeyenler için Alternatif Link. ➡️ http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=155707649867

Saygılarımla ,
23 Yanıt
T
Teodora ⭐ 17y
Tebrikler
Ps:Video güzel olmuş bence 😊
L
tebrikler samet ^^ güzel video
I
Intensify ⭐ 18y
tebrikler
introda çok güzel bence
P
PwneD ⭐ 18y
İntro'daki Şarkının Adı DeepFear-Side Kick 😊
X
Xenas OP ⭐ 19y
İntro'daki Şarkının Adı DeepFear-Side Kick :)

Evet youtube'den izleyen arkadaşlar için zaten sağ altta yazıyor şarkı ; )

bu arada önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar 🍺
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
yav su duzenleme programını bi ayarlayanadım authatıon mu ne ole bi kod ıstıyo bılen varmı
S
SuS3 ⭐ 18y
güzel olmuş intron fakat cok uzun olmuş intro dedigin kısa ve öz olması lazım bence
X
Xenas OP ⭐ 19y
güzel olmuş intron fakat cok uzun olmuş intro dedigin kısa ve öz olması lazım bence

farkındayım 😈 😈
ps:çaktırma sun staff ön plana çıksın diye 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok güzel video öncelikle müzik seçimi ve giriş intro olayı harika benim bile video yapasım geldi gerçekten, tek kusurun yazıları gereksiz boğuyorsun ilk girişte silkroad online çok büyük altında ki yazıyada stroke uygulamışsın o çok kaba kaçmış 3-5 tane sinema filmine bak başlarken yazılar kalındır renkleri güzeldir ama efect yoktur onları düzenle yeterli olacak charı çok güzel vurgulamışsın ilk 1 dk müzik müthiş uymuş sonra ki 1 dk müzik pasif kalmış daha hareketli birşey seçmeliydin o kısımlar için ^^
X
Xenas OP ⭐ 19y
çok güzel video öncelikle müzik seçimi ve giriş intro olayı harika benim bile video yapasım geldi gerçekten, tek kusurun yazıları gereksiz boğuyorsun ilk girişte silkroad online çok büyük altında ki yazıyada stroke uygulamışsın o çok kaba kaçmış 3-5 tane sinema filmine bak başlarken yazılar kalındır renkleri güzeldir ama efect yoktur onları düzenle yeterli olacak charı çok güzel vurgulamışsın ilk 1 dk müzik müthiş uymuş sonra ki 1 dk müzik pasif kalmış daha hareketli birşey seçmeliydin o kısımlar için ^^

tamam abi saolasın 😉 sıradaki videoya bu hususlara dikkat ederim 🙏
E
Exa ⭐ 17y
valaheey cok deli olmuş 😄
D
desTibaa ` ⭐ 17y
süper video olmus cok begendım.Ama sanki sun staffı cok göstermıssın bi 10 sn yeterdi sun staff ıcın 😊 yınede süper olmus ellerine saglık
Barzo
Barzo ⭐ 19y
Ne söylenebilirki harika olmuş darısı artık +9 basıpta onun introsuyla birlikte medusa kesmelere 😄
X
Xenas OP ⭐ 19y
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için :))
R
RidoniX ⭐ 17y

farkındayım 😈 😈
ps:çaktırma sun staff ön plana çıksın diye 😁
artiz 😄 guzeL oLMus video eLine sagLık bn xSquaLLx 😊
G
gladyo ⭐ 17y
samet çok olmuş kardeş dun gece 10 medusasında mı çektin 😄
S
gerçekten zevkle izliyorum videolarını çok güzel devamını bekliyoruz
X
Xrosower ⭐ 17y
tebrikler,intro güzeL oLmuş bro

Yanıt yazmak için giriş yapın.