blade yatmıyor ama zor kasılıyor.bende henüz tam bir silkroadçı olmadığım için yatmıyan charları kasabiliyorum.ama en sevdiğim char nuker.mahallede yüksek lwl nuker var onun charını çok beğeniyorum.ne yapmalıyım.yardım ederseniz sevinirim 🙏
blade mi nuker mi?
· 20 Yanıt · 6.9K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Pvp Mi [ Blader ]
Unique-Taxi mi [ Nuker ]
ps ; Bence Blader 😊
Unique-Taxi mi [ Nuker ]
ps ; Bence Blader 😊
J
Journalist
⭐ 19y
kral blader o yüksek lvl arkadaşının lvl'ine geldiğinde onu yerden yere vurursun 😁
1:8(1str/7int) hibrid Sword/shield nuker
Cold 75, light 45 , Fire 90 , bicheon 90
pvpde full str blade nukeyi darma duman eder
taxi için öyle değil
blade tek başına oynanır party adamı filan değildir 😄
yanlız kovboy bi açıdan
taxi için öyle değil
blade tek başına oynanır party adamı filan değildir 😄
yanlız kovboy bi açıdan
bece blader daha iyi. uniqueci olmak için nuker açma artık staflar var. Blader için yatmaz ama yatıramaz diyenelre bakma sen blader ol 73 olunca ne demek istediğimi anlarsın ne nuker dayanır nede str bi char.
M
Misproject
⭐ 19y
nuker
saolun da dahada açıklayıcı bilgiler olursa daha iyi olur
1:8(1str/7int) hibrid Sword/shield nuker
bu çarda lighti artırsak daha iyi olmaz mı
blade yatmıyor ama zor kasılıyor.bende henüz tam bir silkroadçı olmadığım için yatmıyan charları kasabiliyorum.ama en sevdiğim char nuker.mahallede yüksek lwl nuker var onun charını çok beğeniyorum.ne yapmalıyım.yardım ederseniz sevinirim 🙏
yatmıya carları kasabiyorsan ve nukeri seviyorsan sana en bast ve etkili bi car yapılandırması
carın işi bittiginde laytning 90 ice 90 bicheon 90 kalan 30 da ne istersen
lvlini kasarken icenin el yakması ile kasıcaksın 70 lvl civarına kadar protector giyiceksin yanlız biraz yavaş kasabilirsin sp sıkıntısına sıkca düşüceksin ama sabredip 90ff oldugun zaman karşındakine çektiricegin acıyı hissede biliyorum birde carakterinle oynamayıda çözdünmü
basit ipucu pvp için str carlara karşı nukelerinden korma öncelikle nukelerinle savaş 30 force verdiysen vital spot denilen paraziti adama at direk selamün aleyküm de bi adama can inince panik olur yatır batırla ugraşma.
int carlara karşı ise nukelerin okadar etkili olmıyacaktır en seri şekilde atacklarını kesmen gerekir zıplama ile yaklaşarak bicheon skillerini kullanmalısın ilk iki sıradaki skili kullandıgın zaman parazit bulaşması gerekir bulaşırsa nukeni korkmadan atabilir ve yıkabilirsin bulaşmadıysa zaman kazanmak için yatır batır kullanarak skillerin dolmasını beklemelisin tekrar deniyerek bulaştırana kadar ugraşmalısın sonra rahatlıkla nukeni sallıyarak haddinden fazla damage vurarak int carı yıkabilirsin şimdiden kolay gelsin ama ara lvllerde bu parazitler olmadıgından pvp sıkıcı gecer carından sagumanı istemem
yukarda arkadaş flame90 demiş nukecilerin cogunu üzecek bi tezim var flame el yakma ve flame nuke ile vurucagınız damageden daha fazla 90 ff de laytning el yakma laytnin nuke ile vurmaktasınız layning nukenin atılması flamaye göre daha seri oldugfundan zaman hesabınada vurursan flame nuke atana kadar laytning nuke atıp birde üstüne lion shut serisinden son iki tanesi rahatlıkla boşalta bilirsin hesabını yapın vurulan damagenin yüksek vurmak sa amac en kısa sürede yüksek vurmak bence laytning diyorum flame nuker 70 lvl sonken di şidmi 90 geldi öldü flame nuker anca iyi bi spear olucan sun gibi falan acımıcak karşısındakine ozaman flame nuker tek hamlede kesicem tek kişi ile pvp yapıcam meslek yaparken hiç ikinci player tielf gelmiyecek diyorsanız 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
yatmıya carları kasabiyorsan ve nukeri seviyorsan sana en bast ve etkili bi car yapılandırması
lvlini kasarken icenin el yakması ile kasıcaksın 70 lvl civarına kadar protector giyiceksin yanlız biraz yavaş kasabilirsin sp sıkıntısına sıkca düşüceksin ama sabredip 90ff oldugun zaman karşındakine çektiricegin acıyı hissede biliyorum birde carakterinle oynamayıda çözdünmü
basit ipucu pvp için str carlara karşı nukelerinden korma öncelikle nukelerinle savaş 30 force verdiysen vital spot denilen paraziti adama at direk selamün aleyküm de bi adama can inince panik olur yatır batırla ugraşma.
int carlara karşı ise nukelerin okadar etkili olmıyacaktır en seri şekilde atacklarını kesmen gerekir zıplama ile yaklaşarak bicheon skillerini kullanmalısın ilk iki sıradaki skili kullandıgın zaman parazit bulaşması gerekir bulaşırsa nukeni korkmadan atabilir ve yıkabilirsin bulaşmadıysa zaman kazanmak için yatır batır kullanarak skillerin dolmasını beklemelisin tekrar deniyerek bulaştırana kadar ugraşmalısın sonra rahatlıkla nukeni sallıyarak haddinden fazla damage vurarak int carı yıkabilirsin şimdiden kolay gelsin ama ara lvllerde bu parazitler olmadıgından pvp sıkıcı gecer carından sagumanı istemem
yukarda arkadaş flame90 demiş nukecilerin cogunu üzecek bi tezim var flame el yakma ve flame nuke ile vurucagınız damageden daha fazla 90 ff de laytning el yakma laytnin nuke ile vurmaktasınız layning nukenin atılması flamaye göre daha seri oldugfundan zaman hesabınada vurursan flame nuke atana kadar laytning nuke atıp birde üstüne lion shut serisinden son iki tanesi rahatlıkla boşalta bilirsin hesabını yapın vurulan damagenin yüksek vurmak sa amac en kısa sürede yüksek vurmak bence laytning diyorum flame nuker 70 lvl sonken di şidmi 90 geldi öldü flame nuker anca iyi bi spear olucan sun gibi falan acımıcak karşısındakine ozaman flame nuker tek hamlede kesicem tek kişi ile pvp yapıcam meslek yaparken hiç ikinci player tielf gelmiyecek diyorsanız :D
lighting 😄
tamam daha açıklayıcı bilgilerim var diosanız bilgi verirseniz sevinirim.cuma günü açıom çarı
tamam daha açıklayıcı bilgilerim var diosanız bilgi verirseniz sevinirim.cuma günü açıom çarı
ok light aççam firesiz bi dünya merhaba
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
bence nuker
blade yatmaz hayvanımtırak bir chardır btün gp lere falan dalarsın ama keserken uykun gelir 😜 lakin elindeki sağlam bir şey ise üzerin çok acaip güzel ise blade daha iyidir tabi tercih senin
blade yatmaz hayvanımtırak bir chardır btün gp lere falan dalarsın ama keserken uykun gelir 😜 lakin elindeki sağlam bir şey ise üzerin çok acaip güzel ise blade daha iyidir tabi tercih senin
nuker açtım light cold 32 lwl firesiz saolun bilgiler için
7:1 hybird kılıç kalkan nuker ha str blade ha 7:1 int hem uniq sağlam hem pwp sağlam hem kasma bakımından güzel yine kılıç kalkan skilleri vurucaksın sonucta yani 😄
blader kas zor mor ama tank
kral blader o yüksek lvl arkadaşının lvl'ine geldiğinde onu yerden yere vurursun 😁
bence erken konuşma bu iş itemlere bakar 😁 ama blade pvp charı bunu inkar etmiyorum ☕
int carlara karşı ise nukelerin okadar etkili olmıyacaktır en seri şekilde atacklarını kesmen gerekir zıplama ile yaklaşarak bicheon skillerini kullanmalısın ilk iki sıradaki skili kullandıgın zaman parazit bulaşması gerekir bulaşırsa nukeni korkmadan atabilir ve yıkabilirsin bulaşmadıysa zaman kazanmak için yatır batır kullanarak skillerin dolmasını beklemelisin tekrar deniyerek bulaştırana kadar ugraşmalısın sonra rahatlıkla nukeni sallı**** haddinden fazla damage vurarak int carı yıkabilirsin şimdiden kolay gelsin ama ara lvllerde bu parazitler olmadıgından pvp sıkıcı gecer carından sagumanı istemem
yukarda arkadaş flame90 demiş nukecilerin cogunu üzecek bi tezim var flame el yakma ve flame nuke ile vurucagınız damageden daha fazla 90 ff de laytning el yakma laytnin nuke ile vurmaktasınız layning nukenin atılması flamaye göre daha seri oldugfundan zaman hesabınada vurursan flame nuke atana kadar laytning nuke atıp birde üstüne lion shut serisinden son iki tanesi rahatlıkla boşalta bilirsin hesabını yapın vurulan damagenin yüksek vurmak sa amac en kısa sürede yüksek vurmak bence laytning diyorum flame nuker 70 lvl sonken di şidmi 90 geldi öldü flame nuker anca iyi bi spear olucan sun gibi falan acımıcak karşısındakine ozaman flame nuker tek hamlede kesicem tek kişi ile pvp yapıcam meslek yaparken hiç ikinci player tielf gelmiyecek diyorsanız :D
lighting :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap