Arkadaslar simdi ben bi char acmak istiyorum..ama ortagim bana diyorki glaive acalim. bence Blade acmak daha mantikli geliyor...Ayni lvl da [Ornek : 90x90] bir Blade VE Glaive kapisirsa...[Ayni itemler] kim alir sizce ??? veya hangisi daha iyidir...???? Acil Cevabinizi Bekliyorum!!! 🕵️ 🕵️ :? :? 🤔 🤔 🤤
Blade Mi Glaive Mi??
· 55 Yanıt · 8.8K görüntüleme 0 okuyor
55 Yanıt
blade
Blade char alır defans daha fazla ama beraberede bitebilir 2side yatmaz 😄 çünkü str pwplerinde öle ooluo genelde yada pod bitio biri yatıo :D:D:D
J
Journalist
⭐ 19y
kullanmasını bilirsen blade bilmiyorsan bi hayrını göremessin glavie aç daha iyi ☕
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Blade ^^
Tabikide Blade . Ama Force-Glavie de fena değil.
Glavier 😎
Blade.
kullanmadan kullanmaya ve forcede açılan cold-fire-lightning dengesine göre değişiklik gösterir...
ama genel olarak konuşmam gerekirse; berabere....
Özellik olarak bilgi istersen (kendi düşüncem)
Blade (Full STR);
Atack:Düşük ve Seri
Defans: Oldukça yüksek
Uniq: 100 / 1
Job: Trader,Thief
Kasma Hızı:Çok yavaş
Glavie;
Atack: Ortalamadan yüksek ,hızı normal
Defans: Yüksektir, ancak phy veya mag olarak dengede tutmak zordur.
Uniq: 100 / 10
Job: Trader, Thief , Hunter
Kasma hızı: Ortalama
ama genel olarak konuşmam gerekirse; berabere....
Özellik olarak bilgi istersen (kendi düşüncem)
Blade (Full STR);
Atack:Düşük ve Seri
Defans: Oldukça yüksek
Uniq: 100 / 1
Job: Trader,Thief
Kasma Hızı:Çok yavaş
Glavie;
Atack: Ortalamadan yüksek ,hızı normal
Defans: Yüksektir, ancak phy veya mag olarak dengede tutmak zordur.
Uniq: 100 / 10
Job: Trader, Thief , Hunter
Kasma hızı: Ortalama
Y
Yalnizgezen
⭐ 19y
bu konu 50. defa açıldı hala moderatörler kilitlicene post kasıyor.Aferin size devam edin böyle
ciddi misin zagaron? post mu kasıyor moderatörler ? 😱
BENCE HER İKİSİNDEN DE VARGEÇ STR BOW AÇ UNQUİNLERİ DAHA KOLAY KESERSİN
Glavie Aç Herzaman En İyisi ☕
G
GreatestBoss
⭐ 18y
blade 4ever
Blade her alükarda glavie alir. silahin iise crt ve phy atack rating yüksek se silahin glavie alirsin .
Lighnig chain le iksir leri yerse glavier üstüne bide yatir batir iki kez icinde de 2 kere crt olursa Glavier yerde yani en ii blade 😄
Lighnig chain le iksir leri yerse glavier üstüne bide yatir batir iki kez icinde de 2 kere crt olursa Glavier yerde yani en ii blade 😄
T
T_U_RK_I_Y_E
⭐ 18y
blade alır pvp de ama kullanmasını bilene.uniq bekleme olayındaysa glavie alır.
Glavieeeeeeeeeeee!!! ustunee tanımamm
beyler bence glavie çünki gene bow kadar kasamasada glavie çünki str blade sabır işidir ve oda bende yok ve bunun için glavie ayrıca blade 73 e kadar hiç birşeydir bence ve ayrı bi özellik blade kullanıcaksan bladenin değerini taktiklerini bilmen gerekiyor bence her zaman glavie eger içinde bow seçeneği olsa bow derdim!!
bence blocku için glivein yüksek vuruşuna tercih etmem zaten oda kaç vuruşta bir block çekiyo shield özelliği ne kadar ii olursa olsun bladeci block çekene kadar glivenin skilleride süper zaten adam seni yer
pardon yalş yazmışım glavie olcaktı doğrusu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap