Icerige atla
Extraloob

Bizim Zamanımızda Tasolar Vardı ^^

· 51 Replies · 2.8K views
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
hani böyle geçmiş zaman olur da çocukluğunuz aklınıza gelir.İşte o çocukluğun vazgeçilemez hatıralarındandır tasolar.Mahallenin çocuklarıyla yarışırdık kıyasıya.Kazanınca sevinir,kaybedince üzülürdük....

😆

aklıma eski çocukluk günlerim geldi de paylaşmak istedim 😘 🍺
51 Replies
X
XER0 ⭐ 19y
Ne çabuk yaşlandık ? 😜
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bunlar için millet okulda birbirine girerdi. 😆 😁
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
Ne çabuk yaşlandık ? :P

yaşlandık değilde artık çocukluk dönemi geride kaldı 😜
F
fanatiksro ⭐ 17y
aynen ya çok süper geçerdi 😄 bi aralarda Beyblade tutulmuştu onlarda eğlenceliydi...
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
bunlar için az kavga etmedik mahallede 😜
J
JawBreaker ⭐ 18y
Poşetle dolaşıyordum.^^ 😜
U
Unforgiven ⭐ 17y
Bunlar için millet okulda birbirine girerdi. 😆 😁

hahaha 😁

cidden çok güzel günlerdi birgün arkadaşımın 50 tasosunu keydiğimi hatırlıyorum, o gün sevinçten uçuyodum keydimmm keydimm diye 😄
F
fanatiksro ⭐ 17y
bundan sonramı öncemi bilmiyomda kartlarda vardı... ne oynardı millet bizde izlerdik hevesle oynardık 😜
Temet Nosce
Az oynamadık bunlardan kimsede olmayan bir taso vardı onu görünce yok tamam oynamayalım diyorlardı hemen çok can yaktım o tasoyla 😆 😁
W
Weird Thoughts OP ⭐ 17y
bi de tasoda bi kural vardır ütmek (yenmek) ütülmek (yenilmek) üterdim mahalledeki çocukları gidip annelerini çagırıalrdı ahahhaah 😆 😄

ütüp ütüp kaçma yok ütülüp s..leseye kadar zaaaaa xD
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Aah ah. ^^
T
TwiLighT ⭐ 18y
pokemon tasoları, futbolcu kartları, beybladeler o zaman ne biçim oynardık 🍿
M
Minotoche ⭐ 17y
meşe daha zevkli geçerdi...
Q
Quater ⭐ 18y
Sırf bunun için arkadaşımın gözlüğünü kırmıştım 😄
B
Brooklyn ⭐ 18y
ahhahaa 😄 Çok güzeldi o günler yaa 😄 Açık mı kapalı mı ? 😆
Ütülünce abim devreye girerdi hep 😎 😆 Sonuçta tasolar hep bende kalırdı 😄
X
XER0 ⭐ 19y
ahhahaa 😄 Çok güzeldi o günler yaa 😄 Açık mı kapalı mı ? 😆
Ütülünce abim devreye girerdi hep 😎 😆 Sonuçta tasolar hep bende kalırdı :D

😁 😁
I
Elimde kocaman bir poşet günümün 6-7 saatini ona ayırırdım.
H
ben bi kere arkadaşımın 120 tane taso sunu keymiştim.Beyblade zamanında 2 demir halkalı ve 3 lü blablademle arkadaşımla kapışıyordum büyük yoğurt kutusunda o çevirdi kutuda dönüyordu.Ben 2 Demir halkalıyı saldım bizim arkadaşın beyblade mefta olmuştu.Demiri mi desem vidalanma yerlerimi desem param parça olmuştu.Mekanızma iyi di hepsininkinden iyi çeviriyodu.
U
Unforgiven ⭐ 17y
ben bi kere arkadaşımın 120 tane taso sunu keymiştim.Beyblade zamanında 2 demir halkalı ve 3 lü blablademle arkadaşımla kapışıyordum büyük yoğurt kutusunda o çevirdi kutuda dönüyordu.Ben 2 Demir halkalıyı saldım bizim arkadaşın beyblade mefta olmuştu.Demiri mi desem vidalanma yerlerimi desem param parça olmuştu.Mekanızma iyi di hepsininkinden iyi çeviriyodu.

😁 haha yoğurt kutusu ^^

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: