Icerige atla
Extraloob

ÖSS 'de Hatalı Sorular mı vardı ?!

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
15 Yanıt
F
FruitFly ⭐ 18y
Valla olabilir benim abim de girdi zordu diyo bi de 3. senesi yani anlamadım gitti :?
S
Gaztede okuduğuma göre 5 soruda bazı hatalar varmış.Ancak doğruluğunu pek bilmiyorum zaten kısa bir süre içinde açıklama yapılır yetkili merciler tarafından bu konu hakkında bizde öğrenmiş oluruz işin aslını.
S
Spiral ⭐ 17y
Çok garip. ÖSS gibi büyük çaplı sınavlarda hata nadir olur.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Böyle büyük bir sınavda nasıl hata yaparlar anlamıyorum.
W
Hata olacağını sanmıyorum.Yüz kere ölçülüp tartılıyor o sorular hazırlandıktan sonra.Onu geçtim sınavdan hemen sonra incelemeye almışlardır tekrar.Yani hata olsaydı dün bildirirlerdi diye düşünüyorum.
A
Sınav iptal olurmuş. 😜 😄 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Sınav iptal olurmuş. 😜 😄 :P

Zaaaaa 😈
F
Furina OP ⭐ 19y
Hata olacağını sanmıyorum.Yüz kere ölçülüp tartılıyor o sorular hazırlandıktan sonra.Onu geçtim sınavdan hemen sonra incelemeye almışlardır tekrar.Yani hata olsaydı dün bildirirlerdi diye düşünüyorum.

Açıklama yapılmış.. Hocalarımız incelerler eğer hata varsa sorular iptal olur, ama bu işlem 1-2 hafta sürer diye
L
Larxene ⭐ 17y
bence böyle büyük bi sınavda hata olmamalı iptal olsa bile öğrenciler boşuna zaman kaybetmiş oluyor
P
Passsaport ⭐ 19y
sorular yanlış mı değilmi bilmiyorum ama sorulara bi göz attım mat2 soruları gerçekten zordu
F
Furina OP ⭐ 19y
Herkes aynı şeyi söylüyor.. Sınavdan çıkan kime sorduysam Mat-2 ve Edebiyatı hazırlayanlara küfretti 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bence böyle büyük bi sınavda hata olmamalı iptal olsa bile öğrenciler boşuna zaman kaybetmiş oluyor

hata her yerde olur normaldir mesela bunun sayısının fazlalığıdır ki 1-2 hata np olabilir 😉
W
Wajuka ⭐ 17y
bu soruyla ılgılı guncel haberleden konu acmıstım 3 tane hatalı soru oldugu soylenıyor
viewtopic.php?f=415&t=130942&hilit=
buradan ayırıntılı bılgı edınebilirsiniz
F
Furina OP ⭐ 19y

hata her yerde olur normaldir mesela bunun sayısının fazlalığıdır ki 1-2 hata np olabilir ;)

Okan abi bazı öğretmenler 3-4 hatta 5 soruda hata olabileceğini söylemişler galiba 🤔 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: