Fox TV,CNN,HaberTurk gibi bazı kanallarda ÖSS de hatalı sorular olduğuna dair haberler çıkıyor.. Giren arkadaşlardan bilgisi olan var mı konuyla ilgili ?
CNN
İnternet Haber
Samanyolu
TR Press
Yeni Şafak
Sabah
Memurlar.net
Yurt Haber
Hürriyet
ÖSS 'de Hatalı Sorular mı vardı ?!
· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Valla olabilir benim abim de girdi zordu diyo bi de 3. senesi yani anlamadım gitti :?
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Gaztede okuduğuma göre 5 soruda bazı hatalar varmış.Ancak doğruluğunu pek bilmiyorum zaten kısa bir süre içinde açıklama yapılır yetkili merciler tarafından bu konu hakkında bizde öğrenmiş oluruz işin aslını.
Çok garip. ÖSS gibi büyük çaplı sınavlarda hata nadir olur.
Böyle büyük bir sınavda nasıl hata yaparlar anlamıyorum.
W
Winterspring
⭐ 18y
Hata olacağını sanmıyorum.Yüz kere ölçülüp tartılıyor o sorular hazırlandıktan sonra.Onu geçtim sınavdan hemen sonra incelemeye almışlardır tekrar.Yani hata olsaydı dün bildirirlerdi diye düşünüyorum.
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Sınav iptal olurmuş. 😜 😄 😜
Sınav iptal olurmuş. 😜 😄 :P
Zaaaaa 😈
Hata olacağını sanmıyorum.Yüz kere ölçülüp tartılıyor o sorular hazırlandıktan sonra.Onu geçtim sınavdan hemen sonra incelemeye almışlardır tekrar.Yani hata olsaydı dün bildirirlerdi diye düşünüyorum.
Açıklama yapılmış.. Hocalarımız incelerler eğer hata varsa sorular iptal olur, ama bu işlem 1-2 hafta sürer diye
bence böyle büyük bi sınavda hata olmamalı iptal olsa bile öğrenciler boşuna zaman kaybetmiş oluyor
P
Passsaport
⭐ 19y
sorular yanlış mı değilmi bilmiyorum ama sorulara bi göz attım mat2 soruları gerçekten zordu
Herkes aynı şeyi söylüyor.. Sınavdan çıkan kime sorduysam Mat-2 ve Edebiyatı hazırlayanlara küfretti 😁
bence böyle büyük bi sınavda hata olmamalı iptal olsa bile öğrenciler boşuna zaman kaybetmiş oluyor
hata her yerde olur normaldir mesela bunun sayısının fazlalığıdır ki 1-2 hata np olabilir 😉
bu soruyla ılgılı guncel haberleden konu acmıstım 3 tane hatalı soru oldugu soylenıyor
viewtopic.php?f=415&t=130942&hilit=
buradan ayırıntılı bılgı edınebilirsiniz
viewtopic.php?f=415&t=130942&hilit=
buradan ayırıntılı bılgı edınebilirsiniz
hata her yerde olur normaldir mesela bunun sayısının fazlalığıdır ki 1-2 hata np olabilir ;)
Okan abi bazı öğretmenler 3-4 hatta 5 soruda hata olabileceğini söylemişler galiba 🤔 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap