Bildiğiniz gibi bir kaç gün içerisinde oyunu bırakacağım. Son kez alchemy show yapayım dedim 😜
- Resim Silinmiş.
Bırakmadan önceki son Alchemy büyük ihtimalle xD
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
+1 basmışsın +2 bassan +10 olacaktı be kuzum yok değil mi +2 elixir.
B
BlackMamba24
⭐ 18y
silahtan çok sp dikkatimi çekti o sp nasıl biter öyle :S
Hacım yoksa sendemi kurtulmak istiyosun şu sro illetinden

C
CherryBrandy
⭐ 18y
bu charı yeni sahibi yeni itemleriyle ne kadar iyi yapsa yine olmaz. Char itemleriyle Chardır . Keske hiçbiri dağıtmadan satılsaydı şu char bu konuda buna üzüldüm açıkçası 🙄
Harika 😊
C
CherryBrandy
⭐ 18y
warior-rgue en zor buildtir . Çok doğal bitmesi 🍿
+1 basmışsın +2 bassan +10 olacaktı be kuzum yok değil mi +2 elixir.
+7 olduğunda +1 basmıştım ^^ şimdikini normal elixir ile bastım.
ps : b grade bulmak zordu zamanında 😁
warrior rogue de olduğundan çok skill var ^^ mecbur bitiyor sp xd
Hacım yoksa sendemi kurtulmak istiyosun şu sro illetinden
kurtuldum sayılır az kaldı xD
bu charı yeni sahibi yeni itemleriyle ne kadar iyi yapsa yine olmaz. Char itemleriyle Chardır . Keske hiçbiri dağıtmadan satılsaydı şu char bu konuda buna üzüldüm açıkçası 🙄
yaptığım itemler ile de oynayabilende olmazdı herhalde ^^ sonuçta pvp de 6 silah kullanılan bir build.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
yaptığım itemler ile de oynayabilende olmazdı herhalde ^^ sonuçta pvp de 6 silah kullanılan bir build.
Haklısın. Gerçekten çok zor bir build nerde ne yapacağını çok iyi bilmen gerek bir skill kaçırdığında yada yanlış kullandığın kaybettin demektir. Ama keşke charı o itemlerinden ayırmasaydın be bro en çok onlara yandım varya daral: 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap