Evet Beyler 2007'nin En Son BanlaNan Charı....Yılbaşı Hediyesi Verdi Verdi Bana Joymex.
-Resim Silinmiş.
2007'nin En Son Banlanan Charı xD
· 25 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
geçmiş olsun başka ne diyelim ki xD
geçmiş olsun
Geçmiş Olsun Ama Char Eğer Yüksek Lvl Değilse Pek Problem Olmaz Sanırım ^^
Banlanan çar 80 lwl:(
Ama orda E-PİN den dolayı banladığı yazılmış.Silk felan aldıysan chargeback gibi bi olaydan olmuş sanırım
Ama orda E-PİN den dolayı banladığı yazılmış.Silk felan aldıysan chargeback gibi bi olaydan olmuş sanırım
Waaaaah... Sad ePin yanlış girdin 3 kere zannedersem.
Evet kanki Chargebag oldu ama Hatadan dolayı peşini brakmıycam bu olayın... Haksız yere banlandımm..
Benim İçin Dua Edin De şu Charımı Geri alayım.... Ama Haksız Yere banlandığımı bir kez daha belirteyim Tamamen bir hata....
Ya Hacım Sorma Bana koyanda o dedim Ya JOYMAX bana Yılbaşı hediyesi verdi die...
Sun gitmedi değil mi?
Hacı Sun Gitmedi De Parası Gitti Ne Fark eder Aynı şey.... Laughing
O Sun gitseydi Joymax binasına bomba yerleştirmende yardımcı olurdum. 😊
geçmş olsn
I
II___GS___Lee___II
⭐ 19y
yaw hacım şu gamymax pardon koymax yöneticilerle konuşsana msn yada yahoo alıp tabi inglizcen varsa bi dene derim belki yılbaşı için verirler^^
bu arada çok büyük geçmiş olsun sun falan varmış herhalde charda duyduyuma göre_??
Galiba çok üzülmemişsin gülüyorsun başlıkta falan. Razz Bir tane daha 80 yaparım ne varmış onda mı diyorsun yoksa? Razz
Neyse şaka bir yana çok kötü bir durum umarım geri alırsın. Sad Çok geçmiş olsun.
Neyse şaka bir yana çok kötü bir durum umarım geri alırsın. Sad Çok geçmiş olsun.
Ya Hacı sinirimden gülüyorum ne yapim...
Bakalım yapıcaz bişiler geri alabilirsem ne mutlu bana da alamassam Yeni AVrupa charım ile takılcam nasıl olsa 72+3 22crit(%85) Daggerım var silah hazır.... İnşallah Yeni Charım ile daha mutlu olurum.
Cool
Bakalım yapıcaz bişiler geri alabilirsem ne mutlu bana da alamassam Yeni AVrupa charım ile takılcam nasıl olsa 72+3 22crit(%85) Daggerım var silah hazır.... İnşallah Yeni Charım ile daha mutlu olurum.
Cool
U
Unstopable
⭐ 19y
demin yarkanımı ne sen kesmedinmi RebelTurk Mr. Green Mr. Green
adamda kaç çar var bea Mr. Green Mr. Green Mr. Green
adamda kaç çar var bea Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ahh Ahhh Şu Resime Baktıkca Ağlıyasım Geliyor Bu kadar Basitmi ya 1 yıllık emeği bir saniyede bitirmek....Üstelik sadece Bir hata.... Eğer Joymax ADam gibi müşterileri ile ilgileniyorsa Charı geri alırımda, Eğer müşterileri sallıyorsa S...tık Cool
sen redseadaki SRO_HACKTEAM mısın usta? oTToMa_TuRK guildindeki eğer oysam ben Gokhan66 geçmiş olsun hemşerim.
U
Unstopable
⭐ 19y
persiadaki SRO_HACKTEAM arkadas
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap