Icerige atla
Extraloob

Askere gitmeden önceki son bi +7 denemem :xD

· 26 Yanıt · 1.9K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Bugün askerlik haberimi aldım yakında gogo çanakkale jandarma :xD son bi gitmeden şu charın sahibini bi sevindirem dedim ve sonuç TAKTİK : +6 için toz koymam zorlarım +6 olur +7 için şans tozu koyarım ve +7 olur bu kadar basit.bu şekilde bu 3. basışım 2 tande 98+7 staf bastıydım böyle :xDD
26 Yanıt
J
JbS ⭐ 17y
zaten eger oyundan ayrılıosan + tutuyor sun düsüyor

+6+7 olmus hayırlı olsun ne diyim
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Dua et sun yok olmadı bi daha sun'a tek immo ile + basma sana tavsiyem 😉
M
zaten eger oyundan ayrılıosan + tutuyor sun düsüyor

+6+7 olmus hayırlı olsun ne diyim

🙏
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Oyunu bırakan kim ya charlar son hız devam 😄 TillDoomsDAY full time kasılacak biraderim devam ecek benim tahtı ona bırakıyom.Bu charın anlaşmasınıda uzattı adam d11 dede bana kastıracakmış yani biraderime :d
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Dua et sun yok olmadı bi daha sun'a tek immo ile + basma sana tavsiyem ;)

ciddimisin ? ımmortal 1 yetmiyo mu ? off benim sun bladeye 2 defa +7 zorladım yemedi 2 defa ımmo patlattım şimdi yine +6 yaptım +7 zorlayacam bi ara ımmosu 1 eger dedigin dogru ise ımmoyu 2 yapayım .
D
DeadlyHunt ⭐ 17y

ciddimisin ? ımmortal 1 yetmiyo mu ? off benim sun bladeye 2 defa +7 zorladım yemedi 2 defa ımmo patlattım şimdi yine +6 yaptım +7 zorlayacam bi ara ımmosu 1 eger dedigin dogru ise ımmoyu 2 yapayım .

emin ol doğru 👍
_

emin ol doğru 👍

saçmaaaa , sun staff'ıma +9 basarken 4kez +8 13kez +6 11 kez +7 oldu ve sonuncusu +9 oldu , hepsindede immo 1 vardı hiç bisi olmadı.. ^^
I
Inception ⭐ 18y
Hepsinde olacak diye bişey yok tabi.Birisi sun talismanı yok etmişti +7 denerken.İmmortal 1 varmış 😉
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Hepsinde olacak diye bişey yok tabi.Birisi sun talismanı yok etmişti +7 denerken.İmmortal 1 varmış ;)

aynen çok kişi biliyorum immo1 li sun silahı yok eden 👍
biz söyleriz tedbir alıp almamak size kalmış bişey.
C
Cryolite ⭐ 19y
immortal 1 yetiyor, sun ile bir alakası yok ^^
U
ucanokul ⭐ 18y
gz immosuz iyi tutmuş ama sun gitmediğine dua et bence.
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Tebrikler , Hayırlı Teskereler Yerin İyimiş Sende OSimdiAsker Olacan 👋
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
gz immosuz iyi tutmuş ama sun gitmediğine dua et bence.

ımmortalsız sosuna +6 zorlayacak kadar kafayı yemedim bro bakmadın heralde resime ımmortal 1 😄
P
PowerInMe ⭐ 17y
Hayırlı Teskeereler Güle güle git güle güle gel ALLAH bütün türk ASKERİNİ korusun ALLAHA emanet Ol
L
LadyBow ⭐ 18y
Magic Pop sun dimi o?Hayırlı olsun bu arada 😉
T
Tengrİ ⭐ 19y
bende ilk defa duydum immortallı itemin kayboldugunu
S
Streltsi ⭐ 16y
çanakkale mi bizim memleket hayırlı tezkereler bizim yağız hıyarı ödemedi mi hala borcunu 😄
G
GooD_D3wiL ⭐ 19y
sanşlısın...
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
immortal 1 yetiyor, sun ile bir alakası yok ^^

1 gün sun itemin olunca 1immoyla basıp yok edince anlarsın bunu 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: