Arkadaşlar ben nuker kasmaya başladım şuan 32 olacak ama karasız kaldım bicheon 90 mıgitsem yoksa bicheon 30 fire 90 mı gitsem? ASlında adı üstünde nuker bütün nukeleri açması lazım ama bicheondada block artıran skiller var(ben kasmak için oynuyorum pvp'yle filan işim yok) bana fire 90 bicheon 30 yapmak daha mantıklı geliyo zaten saniyede bir pot kullandığı için zaten yatmaz bide güzel bi kalkan bulup+5 basarsam 5-6 moob'a yatmaz herhalde 😄 Bu arada şuanki yapılandırmam: 90 light 90 cold 90 bicheon 30 fire yada force.
Bicheon mu Fire mi?
· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
pvp buildi istiyorsan 90 cold 90 light 90 bicheon.Force açan çinliler+ cold imbue açan charlar zorlar.
Dier türlü pvp yapman yani 90 fire açarsan zor olur.pvp 2 dakika sürer 😉
Dier türlü pvp yapman yani 90 fire açarsan zor olur.pvp 2 dakika sürer 😉
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
full kasmak taxı yapmak ıcın oynuyorsan pvp yapmayacam dıyorsan charla 90light-90cold-90fire-30heuksal ya da bicheon+protector = damage dealer 😘
Full Taxi Gideceksen
Full İnt Olucan
90 Light-90Fire-90Cold-30Heuksal
Spear Alacaksın Tabiki Eline ve Garment Giyeceksin
Full İnt Olucan
90 Light-90Fire-90Cold-30Heuksal
Spear Alacaksın Tabiki Eline ve Garment Giyeceksin
spear pek düşünmüyorum s/s tam bana göre.Zaten pvp'yle işim olmaz boşa zaman kaybı 😊
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
spear pek düşünmüyorum s/s tam bana göre.Zaten pvp'yle işim olmaz boşa zaman kaybı :)
tmm s/s al sen de elıne farketmez her turlu weapon mastery 30 olucak max senin istegine gore 😉
peki bicheon ve fire açarsam ikisininde (-) leri ve (+) ları ne olur ?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
peki bicheon ve fire açarsam ikisininde (-) leri ve (+) ları ne olur ?
pvp charı ıstemıyorum sadece lvling taxi yapıcam dıyorsun o yuzden pure int oldugun ıcın weapon skılıne ıhtıyacın yok fire ile nukelerın tamamını eklersın charına saglam bır ınst str prot set cekersın wizarda yakın damageler yaparsın.bicheon ekleseydın pvp ıcın cok zevklı bır charın olurdu yatır batırlar combolar vs..
aslında şuan 8M yakın param var herhalde 40 lvl olana kadar çok rahat yeter bana sonra taxi yaparık giderim taxilerde kasılırım planı kurdum sayılır.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
aslında şuan 8M yakın param var herhalde 40 lvl olana kadar çok rahat yeter bana sonra taxi yaparık giderim taxilerde kasılırım planı kurdum sayılır.
bence 40 levela kadar taxı yap sp farmını tamamla oyle kendın kasmaya bota bırakmaya basla nuker char bota ıyı gıder 😉
kendime bi +5 sword aldım süper vurmaya başladı 😄 Ama parada kalmadı (2M kaldı 😄 ) 30 lvl Corssbow/dagger/cleric charım var 1K spsi var isteyen Venüste 10M golda veririm.
ya botta kasarım kasmasına ama ban yiyip sakata gelmeyelim sonra 😄
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ya botta kasarım kasmasına ama ban yiyip sakata gelmeyelim sonra :D
e legal botu kastettım
ag bot mu isrbot bot mu ?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
ag bot mu isrbot bot mu ?
isro bot + min. 50 silk