J JeamJoker OP ⭐ 12y 11 yil once #1 💀 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 11 yil once #2 24 level adam bug falandır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 11 yil once #3 Bunun bir olayı var hile ya da bug değil android istemciden girince falan oluyor diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.Sanırım o bölgeyi düzenleyebiliyorsunuz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeamJoker OP ⭐ 12y 11 yil once #4 Bu mesaj Lucky Gun rumuzlu uyeden alinti yapildi24 level adam bug falandırHocam 30 level adam. Demek istediğin farklı birşey mi? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 11 yil once #5 Hayır hesap gerçekten 24 lvl oyundan nickini aratınca gerçek açığa çıkıyor. Büyük ihtimal bug bu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeamJoker OP ⭐ 12y 11 yil once #6 Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildiHayır hesap gerçekten 24 lvl oyundan nickini aratınca gerçek açığa çıkıyor. Büyük ihtimal bug bu.tamamdır, şimdi oldu 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 11 yil once #7 olsa ne olucak anlamadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Akillis ⭐ 12y 11 yil once #8 Photshoptur belkide kardeşim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JeamJoker OP ⭐ 12y 11 yil once #9 Bu mesaj Akillis rumuzlu uyeden alinti yapildiPhotshoptur belkide kardeşim.Ben çektim kardeşim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil