bunu nasıl europalı chara cevırecem yada ben europa sılahını kullanabılırmıyıym bıraz bılgısı olan varsa yada forumda bunun la ılgılı topıc varsaa yerını yazabılecek olan yazzsında ben bulamadım cunku herekse kolay gelsın peh pehhhhhhhhhh
beyler bende sımdı odın de 40 lvl char var bunu nasıl europ
· 6 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
bunu nasıl europalı chara cevırecem yada ben europa sılahını kullanabılırmıyıym bıraz bılgısı olan varsa yada forumda bunun la ılgılı topıc varsaa yerını yazabılecek olan yazzsında ben bulamadım cunku herekse kolay gelsın peh pehhhhhhhhhh
Çeviremez Veya Europa Silah Kullanamazsın
Yeniden 1 Level Char Açman Gerek
Çeviremez Veya Europa Silah Kullanamazsın
Yeniden 1 Level Char Açman Gerek
ewt kahvekeyfi
aynı topic açıldı ama illa europe olmak istiyosan lvl 40 charınla bi estetik cerrahiye git o seni europe yapar Mr. Green
aynı topic açıldı ama illa europe olmak istiyosan lvl 40 charınla bi estetik cerrahiye git o seni europe yapar Mr. Green
farkındaysan aynı esprı o topıc dede yapıldıdı
o yüzden yaptım zaten Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 lvl de int char nasıl olmalı "s/s--spear" beyler nod32 var bende onu nasıl devre dışı bırakrım Zczs de 87 lvl carim var Swsro1 de Takas Yapmak istiyorum arkadaşlar bende bi 45 lvl blade var 56 lvl den düşme SATILIK 131 LVL FUL STR GLAVİE İCİNDE 12 13 DG İDARELİK LEGEND SET VAR ALAN ARKADAS İTEM DİZER JOB 92 DE 1 SAYFA ZERK VAR SENİOR GENARAL GOREV