lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #1 yurttayken benzeri bir öfkeye sahip olmuştum millet 1 hafta yanıma yaklaşmadı 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 12 yil once #2 sadasjsfhbasfşasi,sd orda seni gördüm kanka 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once #3 bööyle rage olmaz ki anırıyor bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy ⭐ 15y 12 yil once #4 Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildibööyle rage olmaz ki anırıyor buBoşuna Best Rager NA demiyorlar 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once #5 oxinin yabancı hali millet izlesin diye yapıyo bariz belli 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 12 yil once #6 Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildioxinin yabancı hali millet izlesin diye yapıyo bariz belli :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #7 bir oyun için bu kadar saçmalık? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil