Icerige atla
Extraloob

Basketbol Fan Club ~ Bölum Yetkilileri Aranıyor

· 35 Yanıt · 4.4K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y

Yeni bolumumuzun açılmasıyla birlikte yeni deneme moderatorlerimizinde atamaları yapılacaktır.
Eğer sizde bölume yetkili bir d.mod olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler çok basit.

1- Hayranı olduğunuz herhangi bir basketbol yıldızını ( NBA tercihimiz ) bir topic altında ayrıntılarıyla resim ve videolar halinde bize bir şolen halinde sunmanız ve altına basketbol hakkında kısaca dusunceleriniz ve ozgeçmişinizi yazmanız,
2- Basketbol Fan Club' e üye olmanız,
3- Basketbol hakkında bilgi sahibi olup haberleri takip etmeniz
ve bunları bolume (Basketbol Fan Club [BFC] ) 'ye yansıtmanız gerekmektedir.

Uygun gorulenler deneme mod. olmaya hak kazanacaktır,

PS:Yaptığınız çalışmanın linkini konu altından veriniz.

Kolay gelsin.

Saygılarımla,

KB24
35 Yanıt
K
Kobe ⭐ 19y
ben isterdim aslında uğraşabilirim ancak seçilme aşaması sorun olabilir bir de bu normal dmod normal mod mu olacak aynı işlemlerden mi geçecek
M
Milano OP ⭐ 18y
ben isterdim aslında uğraşabilirim ancak seçilme aşaması sorun olabilir bir de bu normal dmod normal mod mu olacak aynı işlemlerden mi geçecek

nasıl yani bolume deneme mod olarak geleceksiniz işte ^^
K
Kobe ⭐ 19y
normal başvursak olmuyor mu
M
Milano OP ⭐ 18y
Aday olmak için topic açıyorsunuz BFC' de bizde topiğinize ve basketbol hakkındaki dusuncelerinize bakarak karar verecez^^
P
Phantoso ⭐ 18y
Hayırlısı olsuni Şimdiden Görev yapıcak arkadaşlarımıza Başarılar.
A
Achilles ⭐ 18y
Hadi bakalım bende deniyeyim
W
washburn ⭐ 17y
benim en iyi adamım dwyane wade miami Heatın kahramanıdır.17 Ocak 1982'de Chicago'nun illionis eyaletinde dünyaya geldi. Babası Dwyane Sr. ve annesi o daha küçükken ayrıldılar.Wade'in bir t-mac Kobe olacağı söyleniyor. Carmelo'yu geçti zaten. LeBron'la birlikte 2003'ün en iyi iki çaylağı olacağı düşünülüyor.

Nasıl ama 😁 😜
M
Milano OP ⭐ 18y
benim en iyi adamım dwyane wade miami Heatın kahramanıdır.17 Ocak 1982'de Chicago'nun illionis eyaletinde dünyaya geldi. Babası Dwyane Sr. ve annesi o daha küçükken ayrıldılar.Wade'in bir t-mac Kobe olacağı söyleniyor. Carmelo'yu geçti zaten. LeBron'la birlikte 2003'ün en iyi iki çaylağı olacağı düşünülüyor.

Nasıl ama 😁 :P

2003'un en iyi çaylağı ?

Topic,gorsel,video isteriz gorsel bir şolen hazırlayın bize ^^
W
washburn ⭐ 17y
we 2009 yılana geldiğimizde ise Shaqullie ile geçen sezon yollarını ayıran dwyane bu ssene takımını tek başına sırtlıyor.
W
washburn ⭐ 17y

2003'un en iyi çaylağı ?

önceki zamnlar dwyane hakkında düşnceleri hızlıca anlattm olmamışmı 😢 🙄
W
washburn ⭐ 17y
wideoyu nsl yapıcaz elmde gzl wideo war ama 😉 🙄
M
Milano OP ⭐ 18y

2003'un en iyi çaylağı ?

önceki zamnlar dwyane hakkında düşnceleri hızlıca anlattm olmamışmı 😢 🙄

Topiği iyi oku. Senden bir yıldızı anlatabileecğin gorsellerle ve videolarla destekleyeceğin bir topic ve basketbol hakkındaki dusuncelerinizi istiyoruz.
Yalnız bunu BFC de ayrı bir topic açarak -kendi adına- yapacaksın

video direk link ver ya da site çozumlerinden nasıl video koyabileceğine bak.
ps:flood yapma ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hacım adayım.BFC'a konu acacağım dimi ?
M
Milano OP ⭐ 18y
Hacım adayım.BFC'a konu acacağım dimi ?

evet yalnız konunun yanına belirtin aday topic diye ^^
N
Nescafe ⭐ 17y
teşekkürler 😊
M
Milano OP ⭐ 18y
buraya değil yeni topic aç fre3style gibi oyle yap buraya yazma editle mesajını ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: