Icerige atla
Extraloob

Bahar Temizliği >>> EXL Party Model Style 2

· 67 Yanıt · 5.9K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
k.bakma ama bu konuyu dikkate alırım sizin gibi özentiler yüzünden Türkçe (türkche) haline geldi.Türksen Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol.Bunun latifesi olmaz

banlayın şunu gözüm görmesin böyle tospaları ip ban atın girmesin bir daha buraya ❗

Ps : duyanda türkçeyi katlettim sanacak tarih ile sro'ya gönderme yaptım diyorum verdiği cevaba bak komedi bu insanlar gerçekten.
sen işe başladığın zaman ingilizce biliyor musun dedikleri zamanda bu cevabı ver olurmu tospacık 😁
F
Furina ⭐ 19y
k.bakma ama bu konuyu dikkate alırım sizin gibi özentiler yüzünden Türkçe (türkche) haline geldi.Türksen Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol.Bunun latifesi olmaz

Madem Mart yerine March yazılmasını bu kadar kafaya takıyorsun.Bu kadar Türkçe aşığısın.. Neden cümleye küçük harfle başlıyorsun? "Türksen Türkçe konuşUcaksın" diyorsun ? konuşacaksın de.. neden cümlenin sonunda nokta yok ? Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol derken anlatım bozukluğu yapıyorsun bunun farkında mısın ❗ ❗ Kendi haline bakmadan 1 Mart yerine March yazılmasına takıyorsun birde 😁 😁 LoL 😁 😁

P.S: Bahar beni erken vurdu 2 gündür hastayım . 😁 Hayırlı olsun hepimize 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Madem Mart yerine March yazılmasını bu kadar kafaya takıyorsun.Bu kadar Türkçe aşığısın.. Neden cümleye küçük harfle başlıyorsun? "Türksen Türkçe konuşUcaksın" diyorsun ? konuşacaksın de.. neden cümlenin sonunda nokta yok ? Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol derken anlatım bozukluğu yapıyorsun bunun farkında mısın ❗ ❗ Kendi haline bakmadan 1 Mart yerine March yazılmasına takıyorsun birde 😁 😁 LoL 😁 😁

buu tospan bir de nick'ine baksın önce, gelmiş akıl veriyor ulen annesi görse utanır evladından ya ben buna üzülüyorum cidden, yazık...
F
Furina ⭐ 19y

buu tospan bir de nick'ine baksın önce, gelmiş akıl veriyor ulen annesi görse utanır evladından ya ben buna üzülüyorum cidden, yazık...

Ya zaten belli burayı kötülemeye çalışıyor tosba 😁 MSN'de konuşsan Allah bilir "Ben yarın gelirim" yerine "Phen yharN qelrM" yazan bir tipdir bu 😁 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
neyse doladık boyuna gönderdik, biz neşemize bakalım 😄
_
Yaranız nasıl gocunduysa herkez bişey yazmış size söylenicek laf yok Allah ıslah eylesin.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Serverın kendi lvllerine yıkılmayan charı Evanescence ile birlikte satabilirim acc' mi sana...nWo guildindekilere sorabilirsin ^^

Evanescence 76Lv Str Glavier imbue fire 40m para ve kasa full elixirdir...

Software_ayquT@hotmail.com ciddiysen ekle !

rar pass ne

ya beyler nolur yardım edin nasıl giriyonus oyuna

oyun suanda kapalı kardeşim kimse giremio

güzel ss h.o

Eywallah

Dinime küfreden bari müslüman olsa.
A
Absence ⭐ 19y
Tabi canım olur mu öyle şey user yazınca Türkçe admin yazınca Turkche
C
ChrsNYC ⭐ 18y
hehe siftahı sizden bereketi allahtan olsun 😁 temizlik erken başladı bu sefer 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

😆 😆 😆
S
Sniker ⭐ 19y
Aaaa doğum günüme denk gelmiş 😜 Umutluyum gerçi bende ^__^
.NET
.NET ⭐ 19y
Hayırlı olsun^^
[F New]Solo Gitarist
C
Calipto ⭐ 17y
Hayırlı olsun. Burda bir tospa yüzünden anlamsız bir tartışma yaşanmış galiba ama boşverelim. Baharımıza geleceğimize bakalım. Hepimize hayırlı olsun. Happy Spring! 😜

Ps: Pardon Türkçe'mizi katletim üzgünüm.. 🍿
E
exotic ⭐ 18y
Hayırlı olsun tüm exl ailesine xD
S
SnowFlake ⭐ 18y
Süppo yenilikler geliyor extraloob'dan hepimize hayırlı olsun. 😎
K
Kai ⭐ 18y

Walla Süper Söyledin =)
X
XipeTotec ⭐ 18y
hayırlara versile olması dilekleriyle... 😉
P
Prophecy ⭐ 17y
Kimler Rütbe Atlıcak Yada Rütbe Düsecek ☕
I
İnş. Rütbemiz artar xD
E
EdHardy ⭐ 19y
hadi hayirlisi bakalim 😊 bizim bir umudumuz yokta yeni mevki alacaklara hayirli olsun.(Biri bizim elimizdende tutsa fena olmaz xD )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: