merci canlarım merci
çok güzel olacak bu bahar ayrıca hava sıcaklığıda cuma günü tavan yapıyormuş zati cemrelerde patır patır dökülüyor ^^
Bahar Temizliği >>> EXL Party Model Style 2
· 67 Yanıt · 5.9K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
ins bu bahar herkes için hayırlı olur
Geçmiş olsun Rütbesi düşenlere.
hayırlı olsun (:
hayırlı olsun rofl ^^
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Bakalım neler olacak bu bahar. Rütbelerde neler oynayacak acep. ( Sözlük yazarı olamadım gitti 😳 )
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Karnıbahar temizliği gelmiş h.o
S
Streetwise
⭐ 19y
Hayırlı uğurlu olsun, sitemiz adına...
Hayrılı işlerin yapılması dileğiyle 🍿
çok teşekkür ederim canlarım benim ❤️
Hayırlısı oLsun ...
Hepimize hayırlı olsun 😎
Ben de hala bekliyordum temizlik ne zaman olacak diye ^^
Ben de hala bekliyordum temizlik ne zaman olacak diye ^^
herkese hayırlı olsun 😎
Hayırlı olsun.
06 March 2009
bunu neden ingilizce yazma gereğinde bulundun güzel türkçemiz dururken ??
06 March 2009
türkçe kullanmayı sevmiyorum bazı yerlerde ingilizce'yi daha çok seviyorum ingiliz kültüründe büyüdüm ben aristokrat birisiyimdir bu yüzden türkçe ı ıghh canımcım 😈 😁
Ps : yukarıda ki mesaj latife içeriklidir dikkate alınmasın lütfen, gelelim sorununa Legend 4 March 17 de geliyor sro client ekranını açtığınızda göreceksiniz oradan bir esinti yaptım nasıl ki onlar 17 March yazıyorsa bende 06 March yazmak istedim onlar tarihti dil vb. yorumlara girmeyelim bu kadar sana kafi canımcım 😘
Hayırlı olsun artık daha güvenli ve hızlı bir site de takılacağız. 😎
k.bakma ama bu konuyu dikkate alırım sizin gibi özentiler yüzünden Türkçe (türkche) haline geldi.Türksen Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol.Bunun latifesi olmaz
J
Journalist
⭐ 19y
k.bakma ama bu konuyu dikkate alırım sizin gibi özentiler yüzünden Türkçe (türkche) haline geldi.Türksen Türkçe konuşucaksın yada git A.B.D vatandaşı ol.Bunun latifesi olmaz
nasıl konuşacağımızıda sendenmi öğreneceğiz sen kimi kimin vatanından kovuyorsun terbiyenizi takının ❗
Sanki adam tamamen İngilizce konuşuyor alt tarafı bir tarihi İngilizce yapmış. Bundan zarar geleceğini sanmıyorum. 👴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap