- Resim Silinmiş.
şimdilik boyle basladık serverda sılk ıtem satısları devam etmektedır 2000 silkle yola koyulmus bulunmaktayım. full ınt bower.
Azteca [ bereketFTW]
· 20 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Vay int bow 2000 silk hemde bro sağlam başlamışsın ben 40 silk alıp pop oynadım o kadar bu swde daha silk almam 😊
1 tane pop aldım dres cıktı baskada denemedım 😄 denesem denesem devıl denerım 😄
S
sremuyageldim
⭐ 17y
oyuna başlayınca magici 20 m den okutmaya çalışan arkadaşımız hoşgelmiş sefalar getirmiş 😊
Hehe Kolay gelsin 🎭
Spoiler
- Resim Silinmiş.
hacım şu nick cok aradın mı ? bereketFTW ne ya pf kaç silk almışsın bide 🙄
umarım 110 olursun
bereketFTW medusa kil görürüz
umarım 110 olursun
bereketFTW medusa kil görürüz
bereket benım dukkanımın ısmı FTW de ılerıde kral olucagım ıcın sımdıden 😄 reklam :D:D
Bereket yaz eywl bak yolun başındayken şu FTW yazmayıp bir char aç
Build seçimi muhteşem, silklede başlamışsın, devamı gelir umarım 😘
Special thx to Flexi C
CheckPoint_
⭐ 17y
12 lvl olmuş adam 😁
12 lvl olmuş adam 😁
+pre açmış bu saaten sonra gerek yok ^^
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Bir şey dikkatimi çekti,bir tane pop aldım dress çıktı demişsin.Ama çantada scroll,elixir,dmg,1 günlük sp ticket,50lik grain pot duruyor. 😁 😁
Bir şey dikkatimi çekti,bir tane pop aldım dress çıktı demişsin.Ama çantada scroll,elixir,dmg,1 günlük sp ticket,50lik grain pot duruyor. 😁 😁
Dikkatli bir arkadaşımız 😈 💃
Special thx to FlexiKolay gelsin yolun uzun 😊 nick konusunda Guethama katılıyorum tabiki tercih senin
Beginner Pre Hediyeleri 🎅
Bence de ismin iğrenç :s bi de yeni server yani düşün tek kelimelik isim almak varken amannn
karakter tipten,buildden,nickten kaybediyor hacı delete et sen bunu 😁
karakter tipten,buildden,nickten kaybediyor hacı delete et sen bunu 😁
Sen ve senin gibi yorum yapanlar biraz konuyu acan arkadasimiz yerine empati kurarak yorumlarinizi yapsaydiniz daha iyi olmazmiydi ? daral:
Ps: H.o olsun silkin ins 110 lvide goruruz 😘
Nickdeki FTW yazısı Bozmuş İşi 😞
kendı secımım 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap