Icerige atla
Extraloob

extraloob AZTECA Server'ında Başlamıştır ^^

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
extraloob AZTECA Server'ında Başlamıştır ^^

- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Asalete bak 😱 Ama yine chinese.Bu kötü oldu 😜 Şaka maka bu swye bende gelmeyi düşünüyorum.Bakalım 🤔

Bende başlarsam bower açarım 😁
T
TanerUNER ⭐ 19y
%30 exp event i var 3 lwl lerde 9 lwl oldum -.-"
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
oyunda kimse yok harbiden bomboş açıldığını bilmiyor ahali daha 😜
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
oyunda kimse yok harbiden bomboş açıldığını bilmiyor ahali daha :P

Hacım pt olarak kasacaksan emreye vermeyi düşünüyorum charı.Ne diyorsun?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ben solo severim hacım pt bana ters 😜
S
Warrior olarak sahalara dönme vaktim geldi gibi. Ama önce halletmem gereken bir iş var. 🤔 Sen bilirsin ne olduğunu abi. Ama başaramazsam gelirim yanına.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Warrior olarak sahalara dönme vaktim geldi gibi. Ama önce halletmem gereken bir iş var. 🤔 Sen bilirsin ne olduğunu abi. Ama başaramazsam gelirim yanına.

hallet kuzum sonrasında gel Azteca'da bow kasalım eğlenceli oluyor summer6:
A
Avasin ⭐ 17y
senin şu tavrını çok seviyorum abicim yeni sw lerde herkes gibi eu çar açmıyorsun. Çin çarı olarak tam gaz devam ediyorsun
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
senin şu tavrını çok seviyorum abicim yeni sw lerde herkes gibi eu çar açmıyorsun. Çin çarı olarak tam gaz devam ediyorsun

ch char her zaman eu'yu ezer hacım hele ki ch ss int nuker alayına dolar geçer 😎
A
Avasin ⭐ 17y

ch char her zaman eu'yu ezer hacım hele ki ch ss int nuker alayına dolar geçer 8)

👴 🙏
C
Chrysler ⭐ 16y
PM: Maynard 😜
L
Lrd ⭐ 17y

ch char her zaman eu'yu ezer hacım hele ki ch ss int nuker alayına dolar geçer 8)

daral: daral: daral: daral: daral: :D:D:D:D:D
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
AXLROSE in Azteca 😎
B
BeoPoweR ⭐ 16y
beyler yeni başlayacağım 7/12-15 kascak pt arıyorum warmı ?
L
Lemus ⭐ 18y

neutral1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: