xBow Charımım Efsanevi Arkadaş Erdi ile Alakası Yoktur 🍿 Sadec nicki kurtarmak için takas ile aldım 🙄 Zaten charı acan kişide Plutodan eskilerdenmiş tanıdıktı yani 🤤
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Gereksiz Yorum Yapacaklara Şimdiden summer7: summer3:
Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =)
· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Başarılar 😘
Başarılar 😘
tşk 👍
Hayırlısı Olsun Bende Aztecaya Başladım 2 sene aranın Ardından dayanamadım 😊
hayırlısı bakalım..
[
[GM] Spare
⭐ 16y
Aztecalı Omer_Muhtar'ın selamı var sana 😊
Hayırlı olsun.
Hadi bakalım erkek salla oraları 😜
ScarFace'den Selamlar 😊
Hadi bakalım erkek salla oraları :P
hiç merak etme Cihanım kaldığımız yerden devam 😊
diğer arkadaşlar saolun aleyküm selam inş. 11D görürüz pray:
np yavrum kullan izin var senin gibi prof oyuncular kullanabilir benim ismimi zaten 😄
ps : Cihan sro yu özlemş galiba xD benim ile beraber o da başlayacak kısmetse plutoda 😄 sende gel takımı kuralım 😄 benimde plutoda yeğenlerim var bekliyorlar :D:D
ps : Cihan sro yu özlemş galiba xD benim ile beraber o da başlayacak kısmetse plutoda 😄 sende gel takımı kuralım 😄 benimde plutoda yeğenlerim var bekliyorlar :D:D
np yavrum kullan izin var senin gibi prof oyuncular kullanabilir benim ismimi zaten 😄
Pluto Desteroyed 😊 EnteEnte'de guild hack yemiş summer3:
lol kendi içlerinden birisi yapmıştır kesin 😜
ps : nerede oynayacağımız nisandan sonra açılacak olan ilk serverda belli olacak 😄
lol kendi içlerinden birisi yapmıştır kesin 😜
ps : nerede oynayacağımız nisandan sonra açılacak olan ilk serverda belli olacak :D
🤔 Pluto'ya dönersiniz.. summer3:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap