Icerige atla
Extraloob

Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =)

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
xBow Charımım Efsanevi Arkadaş Erdi ile Alakası Yoktur 🍿 Sadec nicki kurtarmak için takas ile aldım 🙄 Zaten charı acan kişide Plutodan eskilerdenmiş tanıdıktı yani 🤤

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Gereksiz Yorum Yapacaklara Şimdiden summer7: summer3:
14 Yanıt
E
Extrowe ⭐ 16y
Başarılar 😘
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Başarılar 😘

tşk 👍
L
Loussaine ⭐ 18y
Hayırlısı Olsun Bende Aztecaya Başladım 2 sene aranın Ardından dayanamadım 😊
A
akreps ⭐ 19y
hayırlısı bakalım..
[
[GM] Spare ⭐ 16y
Aztecalı Omer_Muhtar'ın selamı var sana 😊
U
Uprising ⭐ 19y
Hayırlı olsun.
T
Tengrİ ⭐ 19y
Hadi bakalım erkek salla oraları 😜
K
Kiffi ⭐ 16y
ScarFace'den Selamlar 😊
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
Hadi bakalım erkek salla oraları :P

hiç merak etme Cihanım kaldığımız yerden devam 😊

diğer arkadaşlar saolun aleyküm selam inş. 11D görürüz pray:
C
cLonny ⭐ 18y
np yavrum kullan izin var senin gibi prof oyuncular kullanabilir benim ismimi zaten 😄
ps : Cihan sro yu özlemş galiba xD benim ile beraber o da başlayacak kısmetse plutoda 😄 sende gel takımı kuralım 😄 benimde plutoda yeğenlerim var bekliyorlar :D:D
S
Shutetsu OP ⭐ 16y
np yavrum kullan izin var senin gibi prof oyuncular kullanabilir benim ismimi zaten 😄
ps : Cihan sro yu özlemş galiba xD benim ile beraber o da başlayacak kısmetse plutoda 😄 sende gel takımı kuralım 😄 benimde plutoda yeğenlerim var bekliyorlar :D:D

Pluto Desteroyed 😊 EnteEnte'de guild hack yemiş summer3:
C
cLonny ⭐ 18y

lol kendi içlerinden birisi yapmıştır kesin 😜
ps : nerede oynayacağımız nisandan sonra açılacak olan ilk serverda belli olacak 😄
S
Shutetsu OP ⭐ 16y

lol kendi içlerinden birisi yapmıştır kesin 😜
ps : nerede oynayacağımız nisandan sonra açılacak olan ilk serverda belli olacak :D

🤔 Pluto'ya dönersiniz.. summer3:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: