RedQueen OP ⭐ 17y 15 yil once #1 [Quewrax] in Azteca Level 22Bakalım serverdan yeni haberim oldu,girdiğim gibi kasmaya başladım makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 15 yil once #2 gzL party 110 olman dileklerimle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #3 welcome 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #4 Maynard Level : 17AXLROSE : 8 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen OP ⭐ 17y 15 yil once #5 gzL party 110 olman dileklerimletşk ettim brot 😘 welcome 😘 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen OP ⭐ 17y 15 yil once #6 Maynard Level : 17AXLROSE : 8p.m. geliyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #7 welcome:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #8 başarılar canımcım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen OP ⭐ 17y 15 yil once #9 [Level up 22 + SOM] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B ⭐ 16y 15 yil once #10 Herkese item yağıyor server pek sardı milleti baksanıza TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #11 vay ballı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas ⭐ 19y 15 yil once #12 7/24 kasacak guild pt aranıyor 😄 lvl 29 warrior 1hPS:gzz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #13 Hayırlı olsun <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #14 Hayırlı olsun <3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Explosive ⭐ 17y 15 yil once #15 Gzz..PS : Bende başladım servere sizi gördükçe şeytan uzaktan uzakta diyor premium plus al bas 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Chrysler ⭐ 16y 15 yil once #16 şu aralar kasamıyorum yhaf daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil