Arkadaslar ben oyunu bıraktıgımda avrupa yoktu sımdı yenı baslıacagım..Yenı serverında acılmasıyla 3-4 arkadas donus yapmayı beklıyoruz..Ve anladıgım kadarıyla partıyle kasılmak daha kolay .. Ama soyle bır sorum olacak.:::
Acaba kac lvlden ıtıbaren 7/24 aynı partıyle kasmaya baslamak daha uygundur..Nasıl bır yol secmem lazım partıye kımlerı alcagımı bılıyorumda nerde n zaman baslıcamı bılemıyorum 😄
avrupa ve partı sıstemı hakkında yardım?
· 10 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
4 arkadaşsanız hepininiz 2 char acsın yapılandırmalarda böyle olabilir ..
4 Wizard .. Wizzlerin hepsi bard olsun çünkü Noise oldugundan iyi olur
2 Bard (Bardlar INT olmalı çünkü 90 level olana kadar tüm party üyelerine Mana cycle skillini basacak)
1 Cleric (STR olacak çünkü INT olursa Heal yapacağı için canavarları üstüne çeker INT olursa yatar hemen)
1 Warrior ( Lure yapacak )
4 Wizard .. Wizzlerin hepsi bard olsun çünkü Noise oldugundan iyi olur
2 Bard (Bardlar INT olmalı çünkü 90 level olana kadar tüm party üyelerine Mana cycle skillini basacak)
1 Cleric (STR olacak çünkü INT olursa Heal yapacağı için canavarları üstüne çeker INT olursa yatar hemen)
1 Warrior ( Lure yapacak )
benım en cok merak etdıgım kac lvlde baslayalım partıcek kasmaya..daha verımlı nasıl olur ?
10 lvl den itibaren başlaya bilirsiniz de avrupa skillerini iyice öğrenmeniz lazım. benim tavsiyem ezik 4-5 lvl çarla hotan-roc a gidin sistemini oturtmuş partlerin adamlarına bakın kim kime ne buf wermiş diye başka türlü buff sorularının altından çıkamazsınız.
weya şöyle bir seçenekde ola bilir bi staff çarı kasarsınız arkadaşlar hep beraber taxi ile powerlvl olarak 100-110 a gelince diğer 7 çarı 100+ staff ile kasarsanız çok daha kolay olacaktır.
yenı server acılacak dıyorlar orda kasmayı dusunuyorduk...yane tavsıyenız 100 lvle kadar tek takılın sonra partıyle kasarsınız mı?
bak dosum yeni serverda başlamayı düşünüyorsanız öyle bi kombine olmalısınızki party yapacaksanız hep bilrikte online olmalısınız. yoksa bi buffer ortada olmayınca weya 2 wariordan biri olmayınca partinin bi kısmı weya hepsi yatar.
orgaanıze olmak mesela degıl o kolay ıs 😄 zaten onuz tum gun nerdeyse 😄 sadece kac lvlde part olayına gırılır yane 5 lvlken partı yapcak deılız yoksa yapacaz mı 😄
orgaanıze olmak mesela degıl o kolay ıs 😄 zaten onuz tum gun nerdeyse 😄 sadece kac lvlde part olayına gırılır yane 5 lvlken partı yapcak deılız yoksa yapacaz mı 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap