Icerige atla
Extraloob

Atam seni arıyoruz... // 10 Kasım 1938

· 89 Yanıt · 9.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
G
GoldenBird ⭐ 18y
NUR İÇİNDE UYU ATAM... ❤️
.NET
.NET OP ⭐ 19y
Şu anda devletin başındakiler Atamız'ı bize unutturmaya çalışıyorlar. Ama böyle bir şey asla olmayacak.
Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. Logo eklenmiştir.
Saygılarımızla...
exl2014-logo1.png
Dosyalar (1)
[F New]Solo Gitarist
ModerX
ModerX ⭐ 19y
Yardımları için Titus Pullo, DaWixed, TrCaTLiaM, ve bazı fikirlerde esinlenmeme yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Her zaman kalbimizde olacaksın Atam.

Saygılarımızla...

ßizde Tsk Ederiz Ne Demek ... 👍
M
misteyk ⭐ 18y
Y
yeonyang ⭐ 19y
Nur içinde yat ATAM.. Sana sözümüz var bu ülkeyi böldürmeyiz!
T
TitusPullo ⭐ 19y
exl2014-logo1.png

ATA'mızı saygıyla anıyoruz o şimdi burada olsaydı eminim büyük işlere imza atardı lakin gençlik din ile elden gitmektedir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Herkese Kutlu Olsun.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk
Dosyalar (1)
P
Prisoners ⭐ 18y
Kurtuluş Savaşı'nın önderi,bağımsız laik Türkiye Cumhuriyrti'nin kurucusu,aydınlanmanın devrimlerin öncüsü Atatürk'ü Ölümünün 70'inci yılında sevgi,bağlılık ve kararlıklarda anıyoruz.

UNUTTURAMAZLAR

- Resim Silinmiş.
atayasaygi10kasim.jpg
istiklal_marsi_bayrak_ataturk_ve_anitkabir.jpg

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim.

Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır. "

Mustafa Kemal Atatürk

9:04:55 Kapandı Gözlerii :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&!

Yeni Konu açacaktım Ama Burası Daha Uygun Diye Düşündüm
Dosyalar (2)
P
Prada ⭐ 19y
-
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
-
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
atamız olmadan bu ülke 30 yıl daha yaşarmı atamızın hediyesine iyi koruyamadık koruyamıyoruz soyguncular hırsızlar onun hediyesini yönetiyo ...
T
Tarantella ⭐ 19y
-
T
TitusPullo ⭐ 19y
KupeR 7 gün yasaklanmıştır. Başlık altında katti suretle siyasi mesele konuşulmamasını dile getirmiştim !
T
Tarantella ⭐ 19y
KupeR 7 gün yasaklanmıştır. Başlık altında katti suretle siyasi mesele konuşulmamasını dile getirmiştim !

bu iyi olmadı ama.madem sitede adam akıllı rahat rahat konuşamayacagız..
ben de kendi mesajımı editleyeceğim o vakit.
X
Xanthos ⭐ 19y

bu iyi olmadı ama.madem sitede adam akıllı rahat rahat konuşamayacagız..
ben de kendi mesajımı editleyeceğim o vakit.

site kurallarını ihlal etmeden istediğin gibi düşüncelerini ifade edebilirsin.Defalarca uyarılar yaptık. Forumda din,siyaset vb konular konuşulmayacak diye. Kim dinliyor? Dinlemezseniz sonuçlarına katlanırsınız.
F
F10diP| ⭐ 19y
bu gün 10 kasım okullar tatilmi ?
T
Tarantella ⭐ 19y

bu bir bayram değil..tatil olmaya degecek kadar güzel bir gün de değil.
bu gün Türk Milleti'nin en acılı ama aynı zamanda da en gururlu günüdür.
Ata'mızın vefatında tatil yapacak halimiz yok herhalde.
C
cRueL_Boy ⭐ 18y
ÖnceLikLe Ata'mızı saygıyLa anıyorm.O 2 dakikaLık saygı duruşunda tüyLerim diken diken oLdu .Ardından söyLenen İstikLaL marşı TÜRK'Lük duyguLarımı yeniden harekete geçirdi...

Bugün Yas günü bugün matem günü değiL ve bu gün TATİL günü de deiL.Bu gün onun düşünceLerini yeniden aLgıLama ve söyLedikLerinden pay çıkartma günüdür!.
Windy
Windy ⭐ 19y
Atamızı rahmetle anıyoruz...
E
Espio ⭐ 19y
exl2014-logo1.png

ATA'mızı saygıyla anıyoruz o şimdi burada olsaydı eminim büyük işlere imza atardı lakin gençlik din ile elden gitmektedir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Herkese Kutlu Olsun.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk
Dosyalar (1)
I
IQRA ⭐ 18y
bütün Türk milletinin başı saq olsun ... qercekten büyün bir önderş kaybettik atam seni her zaman saygı ve Sevgi İle anıcamızdan hiç şüphen olmasın gözlerin arkanda kalmsın bu memleket önce allaha sonra bize emanet

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: