Icerige atla
Extraloob

Asık Oldum^^

· 49 Yanıt · 3.5K görüntüleme
W
Wrestler OP ⭐ 19y
Beyler mahalleden lıse 2 ye gıden bır kıza asık oldum ole bır guzel kız gormedım aman tanrım omg askımdan ne yapcagımı bılmıyorum kızla ben nasıl tanıscam bı tuyo felan verın karsıkı apartmanda oturuyo Embarassed
49 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
çok basit bilader gidip diceksin tanısabilirmiyiz evet derse gel bana söle anlatırım ince işleri Mr. Green
R
Ronin ⭐ 19y
İlk başlangıç deli gibi kesmek. Gözlerini o çıkınca ayırma ondan baktın gülümseme veya bi tebessüm var direk yanına gidip konuşmaya gir ne konuşacağınıda biz söylersek yürümez zaten Very Happy
W
Wrestler OP ⭐ 19y
bırader kız ole bır guzelkı suratına baksam bayılırım ben cok pıs asık oldum delırıyorum Embarassed
N
Nervous_ ⭐ 19y
cok basıt okula gıtmıomu bu kız sende elıne 2 defter kıtap al oda alsın kıza yanlıslamaya carp ıste toplıyımde ozur dıle bıse yap eskı turk fılm lerınde bole oluodu ya. ya da sana bı dondurma ısmarlıyım de Confused
D
dR.NooB ⭐ 19y

Beyler mahalleden lıse 2 ye gıden bır kıza asık oldum ole bır guzel kız gormedım aman tanrım omg askımdan ne yapcagımı bılmıyorum kızla ben nasıl tanıscam bı tuyo felan verın karsıkı apartmanda oturuyo Embarassed

sendemi lise 2 desin ?
W
Wrestler OP ⭐ 19y
gozlerının ıcıne bakam ılk kapıdan cıkarken pazarda gordum kızı o bana bakıyo ben ona yolda goruyom o bana bakıyo ben ona ne yapsam bılemedım
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
1. yontem kızı arkasından takip nereye giderse gitsin takip et ve basbasa kaldıgınız bir yerde bas teklifi
2. yontem cicili bicili giyin en karizmatik halini al ve selam ben buyum de ve kendinden emin ol
bu arada 1. yontem cok kere denenmiş ve hep husranla sonuclanmıstır Twisted Evil
W
Wrestler OP ⭐ 19y

sendemi lise 2 desin ?
bu arada İstanbulda oturuyorsan adres ver

he yha lıse 2
X
XEM ⭐ 19y
onun okuduğu okulun ordan geçiyormuş gibi yap çıkış saatinde karşılaşınca muhabbete gir '' aa merhaba siz bizim mahalleye yeni taşınmadınız mı ??'' evet veya hayır derse evete göre '' bende eve gidiyordum sen ?? '' diye laf 2 evet derse mahalleye kadar bol muhabbet orasıda sana kaldı Very Happy Very Happy
W
Wrestler OP ⭐ 19y
yha kızın cıktıgı varsa o anda kalbımden vurulmusa donerım Crying or Very sad
R
RollsRoyce ⭐ 19y
senin su hali benim 6.sınıfa gider halimi hatırlatıyor valla bilader eger kız cok güzel sende de tip varsa tek sey kalır oda dil hade görem senı kızı ayarla elele resimlerinizi foruma koy senide bakarsın seda sayanda okan abinin şahitliginde evlendiririz
D
dR.NooB ⭐ 19y

yha kızın cıktıgı varsa o anda kalbımden vurulmusa donerım Crying or Very sad

dolarız ona merak etme Mad
W
Wrestler OP ⭐ 19y
ahh dese burda bakkal nerde var offfff
W
Wrestler OP ⭐ 19y
bızdede karızma desen karızma her var bende merak etmeyın sadece utangacım Neutral
R
RollsRoyce ⭐ 19y

bızdede karızma desen karızma her var bende merak etmeyın sadece utangacım Neutral

rahat ol geniş ol utanmaya hiç gerek yok kızada fazla baglanma sonra acısını cok cekersin
M
güzelke kesin sevilisi vardır takip etme once sevigili varmı oren sınıfında hic copcatan kızlardan yokmu git söyle bu kızla benşi tanıstır die mutla o kızı tanıyan bi arkadası vardır bir araya geldikelrinde seni caırsın copcatan arkadasın o arada konusurken tanısmıs olursunuz.
W
Wrestler OP ⭐ 19y
kızı gorsem heycanlanma tutar bende yha delırıcem baskası olsa dırek benle cıkarmısın dıcemde bu daha bı guzel Sad
O
os1 ⭐ 19y
bendensin bende utangacımdır 6.sınıfta ben kıza taklif edeceğime kız gelip bana teklif ediyordu bide sınıfta bağıryorlardı bilmem kim burağı seviyor gıcık oluyordum
W
Wrestler OP ⭐ 19y

güzelke kesin sevilisi vardır takip etme once sevigili varmı oren sınıfında hic copcatan kızlardan yokmu git söyle bu kızla benşi tanıstır die mutla o kızı tanıyan bi arkadası vardır bir araya geldikelrinde seni caırsın copcatan arkadasın o arada konusurken tanısmıs olursunuz.

guzel lıgıne laf atanın ben ta neyse kesın her bı guzelın cıktıgı vardır offff

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: