Icerige atla
Extraloob

'Amon ~ RA ­°° Signature Library °° Guncel !

· 50 Yanıt · 6.2K görüntüleme
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
Uzun Suredir PS'den uzaktım 😗
Bakalım Uzak Kaldığım Sürede Neler Unutmuşum,Yada Neler Öğrenmişim 😜 😁
Spoiler
Added 3 new Signature 🎭

~ En Son Yapılan İmza ~
Spoiler
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
----------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
---------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
--------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
---------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
----------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

PS : Yorumları Bekliyorum ☕

İstek Yapmayalım !! ☕
50 Yanıt
E
eLempTRa ⭐ 18y
güzel ilk çalışmanmı sanmıyorum ama gerçekten güzel olmuş 😄

8/9
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
güzel ilk çalışmanmı sanmıyorum ama gerçekten güzel olmuş 😄

8/9

ilk Çalısmam degil uzun sure oldu 😜 😁 devamı geliyor ☕
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
Güzel Hatun Falan Filan Olursa Siparşim War ^^ 😘

Suan Hatunlarla İlgilenmiyorum. 😜 😁

PS : Güncel ! ☕
Q
Quxera ⭐ 19y
Güzel gibi görünüyorlar.
*
*Just4Fun ⭐ 17y
güzel hayırlı olsun 😊
A
Arcadia ⭐ 17y
J
Janizaro ⭐ 17y
Guzl calisma kardesim ,)
Q
Quewrax OP ⭐ 17y

Sorun değil o , Ayarlanır 😉 🕵️
M
Milano ⭐ 18y
Yeteneklerin var, çalışmaların hoş; ps userlığa adaylığını koyabilirsin.
Q
Quewrax OP ⭐ 17y

Sorun değil o , Ayarlanır 😉 🕵️

Bi Foto Atsam yaparmısın xxcak1 Diye ?

p.m.den yolla bakalım neler yapıcaz 😜 😁
Q
Quxera ⭐ 19y
Güzel güzel devam et.
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
Yorumlar , Yorumlar , Yorumlar 😜 😁 ☕
M
Hacim harika gidiyorsun, bana hemen bir kobe imzasi yap. Sonuncusu gibi olsun , olmassa cizerim 😎 😆

ps ; imzayi kesin kullanirim demiyorum seni hem denemis oluruz, hemde iyi olursa kullanirim. Goster tum yeteneklerini ❤️
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
Hacim harika gidiyorsun, bana hemen bir kobe imzasi yap. Sonuncusu gibi olsun , olmassa cizerim 😎 😆

ps ; imzayi kesin kullanirim demiyorum seni hem denemis oluruz, hemde iyi olursa kullanirim. Goster tum yeteneklerini ❤️

Bakalım Neler Çıkarıcaz 😈 Ama Ozel İstek Yapmıyordum 🙄 Ama Olsun Bir Kerelik Yapalım 💃
J
JawBreaker ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Bu güzelmiş.^^ 😆 😈
Başarılar. 🍺 👍
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
Bu güzelmiş.^^ 😆 😈
Başarılar. 🍺 👍

Arşivimde Hoşuma Giden Ne varsa Yapmaya Çalışıyorum,Bu da Hoşuma Gidenlerdenmiş Demekki 😁 Tşkler ☕
Q
Quewrax OP ⭐ 17y

Bro Buyur ;
- Resim Silinmiş.

Elimde Olanlarla Bu kadar Oluyor 😜
Ama Yakında , Brush vs. Herşeyi Tamamladıktan Sonra Daha Guzel Calısmalarla Gorucekseniz 😜 😁
M
aghhh bu ne bicim font 🙄

olsun hacim brush v.b kullanisin gayet hos teknigin var, ps userlik seni bekler bence sansini dene 😘
Q
Quewrax OP ⭐ 17y
aghhh bu ne bicim font 🙄

olsun hacim brush v.b kullanisin gayet hos teknigin var, ps userlik seni bekler bence sansini dene 😘

Denerim Denemesine 🙄 Ama Su Eksikliklerim Fontlar felan Çok Eksigim var Tamamladıktan Sonra İnş. PS User'ede Sıra Gelir. 😜 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: