Icerige atla
Extraloob

acele cevap lutfen silkroad acilmio!!!!!!!!!

· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme
E
exelance01 OP ⭐ 19y
sroya griyorum cavede kasiyorum sorunsuzca. dw ye pot almaya donunce masaustune atiyor ve oyun kapanıyor. yeniden ugrasmak zorunda kalıyorum. ekran karti güncelledim. yinede olmadi ne yapcam??????
ram 1024
ekran karti nvidia geforce 8500gt
2.01 ghz
9 Yanıt
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
Konu yanlış yerde Exclamation
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
uygun yere taşındı Razz
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
dolarım.com
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

sroya griyorum cavede kasiyorum sorunsuzca. dw ye pot almaya donunce masaustune atiyor ve oyun kapanıyor. yeniden ugrasmak zorunda kalıyorum. ekran karti güncelledim. yinede olmadi ne yapcam??????
ram 1024
2.01 ghz

directx9.0c kur görüntü ayarlarını 1024*768 ve 85 hz 32bit yap sorun kalmaz extraokk
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
neyse yardım edelim bari

Program Fıle içindeki silkroad klasörünü winzip kullanarak kitap haline getir sonra normal silkroad klasörünü komple sil bu işlemide yaptıktan sonra zip lediğin silkroad klasörünü tekrar program fıle içine çıkart bu şekilde yaparsan problemden kurtulucaksın Cool
E
exelance01 OP ⭐ 19y

ram 1024
2.01 ghz

directx9.0c kur görüntü ayarlarını 1024*768 ve 85 hz 32bit yap sorun kalmaz extraokk

olmuo yaaaa
E
exelance01 OP ⭐ 19y
lütfen bu soruna cozum ya. olmuo ya. silkroad acilmasi icin hangi programlar gerekir? format attim
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

lütfen bu soruna cozum ya. olmuo ya. silkroad acilmasi icin hangi programlar gerekir? format attim

her hangi bir program gerekmez, client+drectx+driver >>> Silkroad Online extraokk
ayrıca

directx9.0c kur görüntü ayarlarını 1024*768 ve 85 hz 32bit yap sorun kalmaz

extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: