Icerige atla
Extraloob

silkroad kaç char açabilirim yardım lutfen

· 16 Yanıt · 5.0K görüntüleme
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
konuyu yanlış yere yazdıysam öncelikle özür dilerim. Silkroad onlıne oynuyorum arkadaşlar suan 3 char acık pc nin özellikleri aşagidaki gibidir degerler everesten alınmıtır birde 3 char açıkken benım pc nin sıcaklık oranlarını yazdım ve 5 char acsam daha ne kadar ısınabılır 😕 ve 3 char açıkken ram kullanımı normalmı 😕 tüm degerler everesten alınmıtır ve sıkıntısız kaç tane char acabilirim 😕 ... 🍺
şimdiden teşekkürler...

pc nin özellikleri
Anakart : Asus M4A78LT-M LE
CPU : QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT 2 GB DDR2 128 bit
Ram: Kingston 4 GB (2 ranks, 8 banks) DDR3-1333 (667 MHz)

İşletim sistemi: Windows xp sp3

sıcaklık degerlerı ( sbot hide clientlen )

ram kullanımı

16 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
hide clientte açarsan fazla ısınmaz cpu
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
konuyu yanlış yere yazdıysam öncelikle özür dilerim. Silkroad onlıne oynuyorum arkadaşlar suan 3 char acık pc nin özellikleri aşagidaki gibidir degerler everesten alınmıtır birde 3 char açıkken benım pc nin sıcaklık oranlarını yazdım ve 5 char acsam daha ne kadar ısınabılır 😕 ve 3 char açıkken ram kullanımı normalmı 😕 tüm degerler everesten alınmıtır ve sıkıntısız kaç tane char acabilirim 😕 ... 🍺
şimdiden teşekkürler...

pc nin özellikleri
Anakart : Asus M4A78LT-M LE
CPU : QuadCore AMD Athlon II X4 640, 3000 MHz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT 2 GB DDR2 128 bit
Ram: Kingston 4 GB (2 ranks, 8 banks) DDR3-1333 (667 MHz)

İşletim sistemi: Windows xp sp3

sıcaklık degerlerı ( sbot hide clientlen )

ram kullanımı

PEKİ KAÇ TANE CHAR DAHA AÇABİLİRİM BU SİSTEMLE
H
hanry006 ⭐ 16y
Ben yenı formatlanmıs duzgun performans ayarları yapılmıs sekılde 10-12 garantı ederım.

Hem gunluk kullanım hemde oyun ıcın 8-9 .

C
crazy__yako OP ⭐ 16y
şimdi ben 3 char acıyorum 5-6 tane acabilirmiyim bu sistemle sıkıntısız? ve aynı anda gğnlük kullanımda yapıcam
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ram 4gb mi 8gb mi? pek anlayamadım
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
ram 4 gb ddr3
Collapse
Collapse ⭐ 16y
4gb ram ile 5-6 açarsın bence 8-9 zor
S
semmex ⭐ 16y
superram6 programını kur bak keyfine 6char zor açıyodu kasıyodu pc şuan 9 client açık
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
pekı programın herhangı bi zararı olurmu ram için çünkü bazı ram kullanımı daha verimli olsun dıye programlar var ama zarar da verebiliyor bu superram6 nasıl sende hernagı bı zararı oldumu
H
hanry006 ⭐ 16y
1 Saniye
Amd cift cekırdek işlemcı
2gb ddr2 800 mhz ram

7 car sılkroad sbot clıentless mod degıl .

+firefox
+exa radyo
+msn
C
crazy__yako OP ⭐ 16y
1 Saniye
Amd cift cekırdek işlemcı
2gb ddr2 800 mhz ram

7 car sılkroad sbot clıentless mod degıl .

+firefox
+exa radyo
+msn

bu özellikle 7 charmı acıyor eger oleyse benım pc de sıkıntısız ve gunluk kullanımla beraber 7-8 char acmam lazım rahat sıkıntısız 🍿 💃
K
kaos77 ⭐ 18y
ne o öle 25 30 derece islemci sıcaklığı dalga gecer gibi, benim makina hp laptop bostayken bile 40 50 derece ile calışıyo 4 car acıyom 85 90 derece hide clientde clientleride acınca 105 dereceyi bile goruyom bide internet sayfası felan acdımmı güüüümm reset. sakın sogutucu altlık felan al demeyin var zaten, oda kesmedi soktum sogutucuyu 2 fan daha ekledim matkapla hava delikleri acdım sogutucuya 2 usb ilede bagladım gene fayfda etmedi, yetmedi kablosuz klavye maus aldım laptopun usdune su torbası koyuyom:)))))))))))) gene resetttt az zorlayınca bigun yanacak makina garantisi bitmeden bari yansa.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
ne o öle 25 30 derece islemci sıcaklığı dalga gecer gibi, benim makina hp laptop bostayken bile 40 50 derece ile calışıyo 4 car acıyom 85 90 derece hide clientde clientleride acınca 105 dereceyi bile goruyom bide internet sayfası felan acdımmı güüüümm reset. sakın sogutucu altlık felan al demeyin var zaten, oda kesmedi soktum sogutucuyu 2 fan daha ekledim matkapla hava delikleri acdım sogutucuya 2 usb ilede bagladım gene fayfda etmedi, yetmedi kablosuz klavye maus aldım laptopun usdune su torbası koyuyom:)))))))))))) gene resetttt az zorlayınca bigun yanacak makina garantisi bitmeden bari yansa.

laptop işte. cicioe2
S
semmex ⭐ 16y
bendede laptop var soğutucu daha çok ısıtıyo kardeşim 😄 bende 9 char açık sıcaklık 90dan yukarı çıkmıyo. önerim fan yerini boşta bırak ben fan tarafını masadan dışarda tutuyom . ve haftada bir kuvvetli bir biçimde üfle nefesinle fana tozları çıkart ayda birde makineyle üflet ısınmaz...
K
kaos77 ⭐ 18y
bendede laptop var soğutucu daha çok ısıtıyo kardeşim 😄 bende 9 char açık sıcaklık 90dan yukarı çıkmıyo. önerim fan yerini boşta bırak ben fan tarafını masadan dışarda tutuyom . ve haftada bir kuvvetli bir biçimde üfle nefesinle fana tozları çıkart ayda birde makineyle üflet ısınmaz...

sorun bana özel bişey değilmiş sordum sorusturdum hp laptoplarda genel bir sorunmuş çareside yok gibi(garanti kapsamında yok) bilgisayarcdı bir arkadaşda dediki hp ... kadar bir fan koymuş ufacık o sogutmaya yetmiyo dedi, garanti kapsamında olmasa ben laptopu söker içine su tesisatı bile döşerimde garanti kapsamında şimdi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: