N NoAL OP ⭐ 17y 16 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.Char benim charımdır bizzat girip kendim baktım =) Daha çok değişik şeyler vardı ama vakit bulamadım =) Bununla yetinmek zorundayız. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #2 şuan orda level sınırı kaç? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoAL OP ⭐ 17y 16 yil once #3 105 ve adamlar 1.651 den başlamışlar 105 lvl update'ine. Yani bizde 1.253 deyiz. Daha 11d ve 105 lvl a çok var demek oluyor =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C chipshajen ⭐ 17y 16 yil once #4 desenize 105 den sonra chinde 2 builde kalıcak. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NoAL OP ⭐ 17y 16 yil once #5 desenize 105 den sonra chinde 2 builde kalıcak.alakası yok. 330 da sınırlı kalmaz. 140 lvl geldiğinde eminim 420 olur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Thunder77 ⭐ 18y 16 yil once #6 Hmm chin char açanlar için iyi bir haber ama sizde eu char açın mastery dertsiz kasın böyle mastery hesaplamak uzun iş =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil