Icerige atla
Extraloob

9degre sun crosbow

· 26 Yanıt · 4.5K görüntüleme
X
xmambasx OP ⭐ 19y
sa beyler ben zeus serverından hasin bana 9 degre sun crosbow düstü
suan cros çar kasıom ama satarsam gercek paraya satıcam daha global atmadım 700 $ teklif geldi sizce ne kadar eder ???? alacak olanlar pm atsın
26 Yanıt
R
RoyalFlush ⭐ 19y
o xbowu iyi sakla ve öyle heryerdede sun xbowum var deme bana kalırsa.bu aralar hack olayları çok arttı malum herkes iyi niyetli değil.

fiyat konusunda birşey diyemeyeceğim.
X
xmambasx OP ⭐ 19y
serefsiz cok dogru zaten herkez görücek sonunda bende sun oldugunu hack filan olursada hayırlısı ama en iyisi ben bi çar acıyım onun içine koyuyum sun u
T
Tarantella ⭐ 19y
bi ss alsaydık senden ?!
X
xmambasx OP ⭐ 19y
hayırlısıyla bi 76 yapıyım cros çarı atarım o zmn a kadar da ss koymayı ögrenirim inş.
C
Crisis ⭐ 19y
yalan.
B
bannedddd ⭐ 19y
yalan.

neden?
O
Old School ⭐ 19y
Bencede ortalıkta çok yayma sun olduğunu sonra üzülebilirsin fiyat konusunda ise pek bilgim yok yanlız 700 $ iyi bi para satadabilirsin
4
700 $ Verdilerse düşünmen hata sat bence hemen ..
O
Old School ⭐ 19y
700 $ Verdilerse düşünmen hata sat bence hemen ..

Daha iyisi şamda kayısı 😜
H
HolyGirls ⭐ 18y
Bencede yalan ss görmeden inanamam -.-
J
Jim ⭐ 18y
Arkadaş kotu niyetli biri değilim ama yalan soylediğin açık.Neden dersen ; Ztn insanlar hava olsun die kesinlikle screenshot koyar bunu hepimiz biliyoRuz bunun yanında bir websitesine screenshot atcak kdr bilgin yoq mu :evil: ...

+1 doğru söylüyo bana 9dg sun cross çıksa 20-30 ss koyarım 😁 sağ profil,sol profil..... 😁
R
RiqueLme ⭐ 19y
Arkadaş kotu niyetli biri değilim ama yalan soylediğin açık.Neden dersen ; Ztn insanlar hava olsun die kesinlikle screenshot koyar bunu hepimiz biliyoRuz bunun yanında bir websitesine screenshot atcak kdr bilgin yoq mu :evil: ...

+1 doğru söylüyo bana 9dg sun cross çıksa 20-30 ss koyarım 😁 sağ profil,sol profil..... 😁

20 30 la kalırsa ii 😄
A
averaj ⭐ 19y
palavra
E
engn1331 ⭐ 18y
sa beyler ben zeus serverından hasin bana 9 degre sun crosbow düstü
suan cros çar kasıom ama satarsam gercek paraya satıcam daha global atmadım 700 $ teklif geldi sizce ne kadar eder ???? alacak olanlar pm atsın

bene teklif iyi sat ama globall kulanma biliyon heck lenme olayları aşırı fazlalaştı
sat o tklife ok3 👍
S
Selki ⭐ 18y
sadece sacmalık bu kadarda yalan olmas ki 9d item dropları kapanalı cok oldu
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Yalanmı Dogrumu O Konuda BIsı Solemeyecegım Ama Eger Dogruysa 700 $ Satmayacaksan Kaca Satacaksın...
R
RaPLeX ⭐ 19y

Droplar acık. ama genelde robe düşüyor 😈 😈 😈
C
Conseited ⭐ 18y

Droplar acık. ama genelde robe düşüyor 😈 😈 😈

ewt bencede banada 80 lvl sos robe düştü 35me koydum alan yok rezillik:D ama bizim serwerda 76 sun +7 xbow war hatta bımbacı1973 diye bi admda
X
xmambasx OP ⭐ 19y
tatildeydim yeni geldim
inanmayanlar warsa zeus serverında çar acıp bana pm atsınlar gösteriyim sun u zaten serverde ismimi söliyin herkez tanır... çarımın adı hasin bunu herkez tanır sun olan çarımda ReD_HuNTeRs pm atın inanmıyorsanız gösterem....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: