Icerige atla
Extraloob

^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^

· 241 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 7 / 13
Yanıtlar
C
ChosenOne ⭐ 18y
Acaba neden Sözlük Yazarı Alımları bölümüne kimse bakmıyor?

bana sorarsan ki bana sormuosun ama nese 😄
ordaki kriterler :
edebiyat ı iyi olmalı
Türkçemizi iyi kullanmalı
gibisinden olduğu için oraya sadece yetenekleri o yonde olanlar giriyor.
mod olmak ise sitedeki bircok uyenin istediği bişey yetkiniz var isminizin yanında bi moderatör yazıo konulara girip programları test ediosunuz paylaşımları bol bol destekliosunuz gorevli olduğunuz konuları denetleyip temizliyorsunuz bunlar daha dikkat cekici bence

😉
G
Hmm aranızda bir köstebek olsa , bu kişinin tekrar form doldurmakta tereddüt edeceğini hiç sanmıyorum şahsen ben etmezdim . Boşyere kalplerini kırmışsınız elemanların ..
P
PhaetoN ⭐ 18y
ve en sonun da D.mod oldum çok ama çok mutluyum yönetim ailesine teşekkürlerimi sunarım hepinizi çok seviyorum ❤️
X
XER0 ⭐ 19y
ve en sonun da D.mod oldum çok ama çok mutluyum yönetim ailesine teşekkürlerimi sunarım hepinizi çok seviyorum ❤️

hayırlı olsun ❤️
T
Truth ⭐ 18y
İşhalla sizlere kendimi basvuru yapıyorum 😄

Beni uyardığın için çok teşekkürler Polgara.
A
Absence ⭐ 19y

hayırlı olsun 😢 darısı başımıza usta sana cvp gelmesi nekadar surdu hemen mi geldi.
.NET
.NET ⭐ 19y

hayırlı olsun 😢 darısı başımıza usta sana cvp gelmesi nekadar surdu hemen mi geldi.

Lütfen biraz sabırlı olalım. Elbet sonunda bir cevap gelir. Şu anda her şey üst üste oldu ve işler düzene sokuluyor.
[F New]Solo Gitarist
P
PhaetoN ⭐ 18y

Fazla beklediğim söylenemez EXL ailesi düzenli ve tertipli bir şekilde çalışıyor merak etme seninde kabul veya red bilgilerin en kısa sürede sana ulaşacaktır.
E
Eyvallah ⭐ 18y

Yorum yapamıyorum sana.

Doğru söze ne denir dimi ☕

Gönlüm okadar rahat ve temizki arkadaşım...
Bu forum üyeleri senin gibi insanlar oldukça bizim kalitemizi birkez daha anlıyor.
Teşekkür ediyorum sana.
PS: Herşeyin altında Bişey arıyacaksan kendi altına bak önce!

Altın çok ucuzlamış 😉
Bu kadar ucuza satma kendini.
.NET
.NET ⭐ 19y
Size düzgünce tartışmayı bırakır mısınız demiştim. Tartışmayı kesin artık. Uzatmayın.
[F New]Solo Gitarist
A
Absence ⭐ 19y
Altın çok ucuzlamış 😉

k.bakma ama lutfen terbiyesizleşmeyelim bu ne yha iyice kadınlar hamamına dondu burası birisi mudahale etsin lutfen
.NET
.NET ⭐ 19y
kotakot
Yazdıklarım geliyor mu oraya?!
[F New]Solo Gitarist
E
Eyvallah ⭐ 18y
Altın çok ucuzlamış 😉

k.bakma ama lutfen terbiyesizleşmeyelim bu ne yha iyice kadınlar hamamına dondu burası birisi mudahale etsin lutfen

Sen birkere bulunduğun yere hakaret ediyorsun.
Terbiyenin ne olduğunu bilsen barındığın yere hakaret etmezsin!

Lütfen kendini aşacak cümleler kullanma.
Kullanmaki yaşını belli edip rezil olma burada.
P

Altın çok ucuzlamış 😉

Üsluba , terbiyeye ve forum kurallarına uygun davranmazsan bir uyarı daha alacaksın ❗
D
drotalion ⭐ 19y
millet, ya yavaş olun, yada yorgunluğumu sizden çıkarayım !!!

Arena değil bura, illa kabadayılık taslattırmayın bana burada, bu size son uyarım olsun ^^
E
Eyvallah ⭐ 18y

Altın çok ucuzlamış 😉

Üsluba , terbiyeye ve forum kurallarına uygun davranmazsan bir uyarı daha alacaksın ❗

İlkönce kendi mod arkadaşını uyarda görelim seni.
A
Ares ⭐ 19y
1. Nesil Moderatörler için şeref panosu rica ediyorum^^
A
Absence ⭐ 19y
Altın çok ucuzlamış 😉

Sen birkere bulunduğun yere hakaret ediyorsun.
Terbiyenin ne olduğunu bilsen barındığın yere hakaret etmezsin!

Lütfen kendini aşacak cümleler kullanma.
Kullanmaki yaşını belli edip rezil olma burada.

yaşımın belli olmasında ne var ki 16 yaşındayım bilsin herkes bunda bişi yok doğum tarihim
27.08.1993
ee bunu oğrendinde ne olucak 16 yasındayım ama bu forumda kimseye terbiyesizce bişi yazmadım daha burda bi uygulama yapılmış bu uygulama tartışılmış konu kapanmış bitmiş sen hala bunu uzatıp hemde terbiyesizce sozcukler sarfedip işi buyutuyorsun bence sen yaşından utanmalısın senn yaptığın tartışma değil kendini one cıkarma birileriyle kendini karşılaştırma

hepinizden cok ozur diliyorum ama buna cvp vermek durumunda hissettim kendimi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
1. Nesil Moderatörler için şeref panosu rica ediyorum^^

harbiden o dönemde mod olanları tek tek not aldım mı acaba forumun tozlu sayfalarına bakmam lazım.
P

Altın çok ucuzlamış 😉

İlkönce kendi mod arkadaşını uyarda görelim seni.

Milleti polemiğe sokup prim yapmaya çalışma.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: