Icerige atla
Extraloob

^^9. Nesil D.Moderatör Alımları^^

· 241 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 6 / 13
Yanıtlar
E
Eyvallah ⭐ 18y
Hepinizin sonu böyle olacak fakat siz hala heveslesiniz 😆

viewtopic.php?f=5&t=93820

nickin sana çok uymuş ❗

Senin bu cevabı vereceğini biliyordum. En azından o insanlar senin gibi kapitalist değil ve hiyerarşik bir sistemi sevmiyorlar. Bu sitede Aristokrasi olduğunu kendi ağzınla söylüyorsun. Yalakalık yapmayan elinde sonunda silinir anlayacağınız arkanızda bi dayınızın olması lazım.

O'da kurtaramaz
B
Black Rain ⭐ 19y

nickin sana çok uymuş ❗

Senin bu cevabı vereceğini biliyordum. En azından o insanlar senin gibi kapitalist değil ve hiyerarşik bir sistemi sevmiyorlar. Bu sitede Aristokrasi olduğunu kendi ağzınla söylüyorsun. Yalakalık yapmayan elinde sonunda silinir anlayacağınız arkanızda bi dayınızın olması lazım.

Yorum yapamıyorum sana.
X
Xanthos ⭐ 19y
Peki gençler,benim dayım kim onu da söyleyin.Ben basit bir üyeydim burda,geldiğim yeri siz de görüyorsunuz.
Demek ki yanlış sizde. Oturun bi düşünün,ben nerde hata yaptım diye daha sonra sizinle oturup konuşalım 😉 öptüm sizi canlar. 😘
E
Eyvallah ⭐ 18y

nickin sana çok uymuş ❗

Yorum yapamıyorum sana.

Az önce yazmıştın bişiler.
Sanırım yanlış olduğunun sende farkına vardın 😉
O
Oduncu ⭐ 18y

Yorum yapamıyorum sana.

Doğru söze ne denir dimi ☕
B
Black Rain ⭐ 19y

Yorum yapamıyorum sana.

Doğru söze ne denir dimi ☕

Gönlüm okadar rahat ve temizki arkadaşım...
Bu forum üyeleri senin gibi insanlar oldukça bizim kalitemizi birkez daha anlıyor.
Teşekkür ediyorum sana.
PS: Herşeyin altında Bişey arıyacaksan kendi altına bak önce!
.NET
.NET ⭐ 19y
Arkadaşlar lütfen tartışmaya son verir misiniz?
[F New]Solo Gitarist
C
ChosenOne ⭐ 18y

+1905
İşte budur. Tam yerine helal olsun.. 😎
P
PhaetoN ⭐ 18y
görevi alınıpda siteden ayrılanlara gerçekten üzüldüm,görevlerine yeni başlayanlara hayırlı olsun böyle bir ortamda bu site içinde sizinde birşeylere katkınız olacak paha biçilemez bir mutlulukdur bu 😄
O
Oduncu ⭐ 18y

+1905
İşte budur. Tam yerine helal olsun.. 8)

Klavuzun olsa neye yarar at gözlüğü takmışsan diye bi özdeyiş vardır 😉

ps: Kimse yoğurdum ekşi demez
X
Xanthos ⭐ 19y
gaz ucuzlamaya bşaladı, Oduncu'lar işsiz kalacaklarını anlayınca saldırıya geçti. 😆
B
Black Rain ⭐ 19y
Seninle laf dalaşına girip kendi itibarımı sarsacak kadar çocuk değilim Allahtan...
Birazdaha taşkınlık yapmaya devam edersen uyarı vermek zorunda kalacağım. Bitir şu olayı !
P
PhaetoN ⭐ 18y
Seninle laf dalaşına girip kendi itibarımı sarsacak kadar çocuk değilim Allahtan...
Birazdaha taşkınlık yapmaya devam edersen uyarı vermek zorunda kalacağım. Bitir şu olayı !

Geç bile kaldınız yetkim olsa ip ban bile atardım şahsen 😈
P
Prestij ⭐ 18y
Arkadaşlar, burası kapışma alanı değil tartışma ve paylaşma alanı. Bir kere olsun hatayı kendinizde arayın ve bundan ders çıkartın.
C
ChosenOne ⭐ 18y
gaz ucuzlamaya bşaladı, Oduncu'lar işsiz kalacaklarını anlayınca saldırıya geçti. 😆

😄 😆 😜 😈 😁 🍿 🍺 👍 ❤️ 🎅 👋
X
Xanthos ⭐ 19y

😈 😁 😆 😄 :P

hacım ben dışarı çıkıyorum.Bakarak ol buralara. Oduncular mesken edinmesin lütfen 😁
A
Absence ⭐ 19y
harbi super yapmışsınız bu uygulama kimin ne olduğunu gostermiş doğrusu
başvuru yaptık beklioz ama umut yok 😄
R
RoyalFlush ⭐ 19y
tüh kopi peyst yapmayı unuttum iyimi 😗
C
ChosenOne ⭐ 18y
Acaba neden Sözlük Yazarı Alımları bölümüne kimse bakmıyor?
A
Absence ⭐ 19y
Acaba neden Sözlük Yazarı Alımları bölümüne kimse bakmıyor?

bana sorarsan ki bana sormuosun ama nese 😄
ordaki kriterler :
edebiyat ı iyi olmalı
Türkçemizi iyi kullanmalı
gibisinden olduğu için oraya sadece yetenekleri o yonde olanlar giriyor.
mod olmak ise sitedeki bircok uyenin istediği bişey yetkiniz var isminizin yanında bi moderatör yazıo konulara girip programları test ediosunuz paylaşımları bol bol destekliosunuz gorevli olduğunuz konuları denetleyip temizliyorsunuz bunlar daha dikkat cekici bence

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: