Icerige atla
Extraloob

80 olana kadar AFK!!!

· 77 Yanıt · 12K görüntüleme
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y
Dostumuz da yoktur düşmanımız da...

Leth4L ile reel de dostlugum baki ve ebedidir.Şahsına yapılacak her türlü şeyi şahsıma yapılmış sayarım. Ama oyunda ilgim yoktur. BigBoss hakeza...

80 olana kadar AFK!!!

Selametle!...
77 Yanıt
T
tan ⭐ 19y
BigBoss yani batu onu cok ıyı tanırım ona saygım sonsuzdur ben onu Eldorado dan tanırım Herculeste ise daha samimi olduk ve ona karsı sevgım daha fazla oldu bana karsı hıc bı zaman saygısızlıgı olmadı yeri geldı korudu yeri geldı yardımcı oldu ama benı her gordugunde yanımda oldugunu bılıyorum ona laf atmam ve herkezin bildigi gibi botu serverin ilk 80 str si ve turklerin en yuksek lvl lidi ara vermeseydi karsısında kımse duramazdı ama ara vermesi kotu ama ben bunu bılırım batu bos yere kimsenin kalbini kırmaz ve kolay kolay bos konusmaz saygılarımla
Red_DRAGON
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y
batu ile alaka?

Batu ile aramdaki sorun beni bağlar galiba. Benim hakkımda yorum filan yaptıgını söylemedim ki! Ben Batu nun nasıl bir insan oldugunu iyibilirim merak etme! Kıymetini degerini de iyi bilirim. Ama bahk Reel den en yakın dostum Leth4L ile de oyunda bir ilgim kalmadıgını söyledim. Reel de dostlugumuz ebedi ve baki dir. Oyun herşey değil ki. Biz reelden yine batu ile görüşür konuşur muhabbet ederis. Oyunda arkadaşLıgımız olması diye bir zorunluluk yok.! Batu ya kötü bi laf etmedim ki ben...

Selametle!...
_
__AwRiL_ ⭐ 19y

Leth4L ile reel de dostlugum baki ve ebedidir.Şahsına yapılacak her türlü şeyi şahsıma yapılmış sayarım. Ama oyunda ilgim yoktur. BigBoss hakeza...

80 olana kadar AFK!!!

Selametle!...

snn 80 olana kdr afk olman ayıların kış uykusuna yatması gibi birşey heralde:D
T
tan ⭐ 19y

80 olana kadar AFK!!!

Selametle!...

hehhehe ::)
W
Ben Batu nun Herzaman Arkasındayım

Sırf o istedi diye Hercules e başladım iyikide başlamışım Mr. Green
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y

80 olana kadar AFK!!!

Selametle!...

Senin insan olman da suya yazı yazmak kadar zor bişeydir herhalde!!! Oyunda sesim solugum çıkmaz. AMA BURADA BOYNUNU DEVİRİRİM... SENİ ÇİĞ ÇİĞ YERİM ]_3Z0... hmm

+

KONUNUN BATU İLE ALAKASI YOHK DEDİM HALA BATU BATU MUHABBETİ GEÇİO... ANLAMA KITLIGI MI VAR ARKADAŞLAR??? BATU VE Leth4L reel de çok deger verdiğim iki arkadaşımdır. Oyun da bir anlaşmazlıgımız olmuştur ( Bu sizi ilgilendirmez ) Oyundaki bu anlaşmazlıgı reele taşımamak için böyle bir karar almışımdır. Bundan normal birşey olabilir mi ? 80 e kadar AFK dedim-Ama oyunda-

Forumda gözünüzün yaşına bakmam! Özellikle kapak meraklılarına... iyiye iyi kötüye kötüyüz...

Düşmanlığımızı düşmanlarımıza , Dostlugumuzu dostlarımıza sorun... ONLAR ANLATSIN BİZİ...

Selametle!...
L
Lord_Rings ⭐ 19y
80 oldunmu kardeş
S
SherwaN ⭐ 19y
Yok kardeş o fazla kasamıyo... Öğretmen adam derslerine baksın ne işi var oyunla... Mr. Green
Birde ne premium ne tikıt heçbişey kullunmadan kasıyo biraz zor 80 ama oda olacak 80 elbet... kahvekeyfi
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y
Saçma bi başlık kaç kişinin umrunda senın 80 e kadar afk olman boşa laf kalabalıgı!
S
SherwaN ⭐ 19y

Saçma bi başlık kaç kişinin umrunda senın 80 e kadar afk olman boşa laf kalabalıgı!

Sen nerden çıktın yahuuu... Piyangodanmı... Twisted Evil
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y

Sen nerden çıktın yahuuu... Piyangodanmı... Twisted Evil

Çekilişten Kara Talih extrabeer
G
GaLaHaD OP ⭐ 19y

senin umrunda olmuş ya ..! boşa laf kalabalıgına ne zıpladın madem ?

Amacın havlamaksa Hayvanseverler derneğini öneririm! Orda it leri çok seven adamlar var! BEN HİÇ SEVMEM İT LİK EDENLERİ!!!!

UZA EWLAT...! Twisted Evil Twisted Evil
T
neler oluyor bakam burda Twisted Evil Twisted Evil
Z
Zardock ⭐ 19y
bıraz daha sakin dıngonun ahırı değil burası
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

bıraz daha sakin dıngonun ahırı değil burası

+1903 Lütfen Sakin...
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y

senin umrunda olmuş ya ..! boşa laf kalabalıgına ne zıpladın madem ?

Amacın havlamaksa Hayvanseverler derneğini öneririm! Orda it leri çok seven adamlar var! BEN HİÇ SEVMEM İT LİK EDENLERİ!!!!

UZA EWLAT...! Twisted Evil Twisted Evil
Bu hesap sorulacak!!!
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y
darkBORN Cool İt lerıın ipini bırakma sonra saga sola sarıyorlar!!
_

olm sen ne diyosun kaşınmaaa

Dikkat et fena kaşırım !!!!!!

Adam ol adam Ona buna laf atmaaa.....

2 Gündür Çok gözü batmaya başladın haberin olsun !
A
AnT_NuKeR ⭐ 19y

olm sen ne diyosun kaşınmaaa

Dikkat et fena kaşırım !!!!!!

Adam ol adam Ona buna laf atmaaa.....

2 Gündür Çok gözü batmaya başladın haberin olsun !

suslan sen adamına söle it mit konusmasın ozman tamamı! hem sanane sen kımsınkı lan kaşıycakmış çok korktum Razz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: