Embesil , gereksiz abzürd insanlarla saçma sapan tartışmaya girmeyin . Bu arkadaşlar laftan anlamazlar , laftan anlasalar zaten siteden banlanmazlardı.
||| 7. Nesil Deneme Mod. Alımları |||
· 158 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 8
Yanıtlar
Bende Olmak İstiyorum 😊
W
Winlerspring
⭐ 18y
Bende Olmak İstiyorum :)
İnş. olursun , bende olurum , o da olur , bu da olur , topluca oluruz 😁
En başta şunu belirtiyim .. Hakkeden kazanır.. Umarım sizde hakkedip olursunuz..
Topic amacından uzaklaştı.6'da olamayınca 7ncide olurum diyodum , umarım bu sefer olur :D
+123456789 😁 😁 😁 😁 😁
Bende gönderdim. 😊
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Katılacak Bütün Arkadaşlara Başarılar. 😎
yeni bölümler açılacağı için ek kontenjan olarak yeni alımlar yapmak durumunda kaldık katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.
Ben dün yolladım.İnşallah kabul olur.Haydi hayırlısı
bu arada ilk yolladığım formda gözümden kaçan sorular olmuş o yüzden 1 tane daha yolladım anlayışla karşılarsınız umarım
S
Streetwise
⭐ 19y
Dün sorun vardı bugün tekrar yolla.
Dün sorun vardı bugün tekrar yolla.
yolluyorum
bütün başvurular geliyor hepsi oylamaya sunuldu bilginize.
J
Journalist
⭐ 19y
bende yolladım olurum inşallah 😎 yeni bölümlerin isimlerini söylemeniz mümkünmü 🙄
Şimdiden fatihy93 , WinterSpring , AyteKinG , N0F3AR deneme moderatör olarak atandılar.
hayırlı olsun
Şimdiden fatihy93 , WinterSpring , AyteKinG , N0F3AR deneme moderatör olarak atandılar.
kendilerine başarılar dilerim gerekli özellikleri taşıdıkları içinde çok teşekkürler ailemize hoşgeldiniz 😘
W
Winlerspring
⭐ 18y
Çok teşekkür ederim.Ne diyebilirim ki ; yeni bir üye olmama rağmen zorladım şansımı.Vazifelerimi en iyi şekilde yerine getirmek için elimden geleni yapıcam!!!
Cevaplamadığımız soruları boş bırakırsak 2 boş bi doğruyu götürürmü 🙄
okan abi teşekkür ederim.sonuna kadar yanınızdayım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap