Icerige atla
Extraloob

||| 7. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 158 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 5 / 8
Yanıtlar
C
carwen ⭐ 18y
Hep beraber görevlerimizi yerine getirmek dileğiyle,
Hayırlı olsun...
U
Uykucu ⭐ 19y
Tüh be kabul edilmedim. 😞
A
Apt ⭐ 18y
Kabul edilen arkadaşlara hayırlı olsun diyelim.Bende kendimi daha hazır hissetmediğim için başvurmuyorum başka arkadaşların önünü kesmeyelim 😁 😁
C
Cynosure ⭐ 19y
geçenkine aday oldum d.mod olamadım bu seferde ben aday olmuyorum 😄
M
Mirage ⭐ 19y
başvuru gönderdimde kim seçer beni işte şansım denemek için 😄 bu arada yeni gelenlere başarılar dilerim darısı bizim başımıza 😄
A
Ben 3-4 Kere Başvurdum. Ne Red Cevabı Geldi Nede Kabul İnsallah Bu Sefer Gonderilir 😞
W
Başvurudan sonra hemen cevap bekleyelim.Başvurunuzu takip eden hafta içerisinde sonuç alırsınız.Red cevabı dahi alamayan arkadaşlar da kusurua bakmasınlar ; büyük ihtimalle yoğunluk yüzündendir.Onlarca başvuru yapılıyor.
S
SilenTT ⭐ 19y
bende başvurdum bu sefer daha pasif konuları seçtim eğer d.mod olursam ve beğenilirsem daha ciddi ve aktifkonuları seçebilirim 😊 diğer arkadaşlarada başarılar ...

Nickimin rengi umarım değişir 😗
A
Apt ⭐ 18y
yeni bölümler açılacağı için ek kontenjan olarak yeni alımlar yapmak durumunda kaldık katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim.

Bu yeni bölümler neler?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Motorlu Araçlar - Atatürk - Ayın Üyesi ve daha niceleri açılacak...
M
ManlY ⭐ 18y
Motorlu Araçlar - Atatürk - Ayın Üyesi ve daha niceleri açılacak...

Güzel bölümler özellikle Motorlu araçlar 😗
W
WaX LahiNe ⭐ 18y
Bende Yolladım Bakalm , Hadi Hayırlısı.. 🙄
S
SilenTT ⭐ 19y
ben birşey sormak istiyorum... ben başvurumu yaptım ama daha sonra yeni bölümler açılmış tekrar başvuru yapabilirmiyim veya özelden mi belirteyim biri aydınlatırsa sevinirim 😉
S
Streetwise ⭐ 19y
İlk baş vurunu bu başlıktan öncemi yaptın?
B
BangBros ⭐ 18y
Sağol okan abi d.mod olmuşum görevimi iyi bir şekilde yerine getiricem ancak d.mod olduğum bölümü bulamadım :/
T
TitusPullo ⭐ 19y
Sen panele gir oradan istediğini bize bildir. Bir Konu var orada. Tekrar başlık açmana gerek yok^^
S
SilenTT ⭐ 19y
İlk baş vurunu bu başlıktan öncemi yaptın?

Hayır dün...

Tekrar başvuru yapayım mı?
S
Streetwise ⭐ 19y
Bekle cevabı belli olur yakında,rengin değişirse seçilmişsindir,rengin değişmezse artık 8. Nesil Deneme Mod. Alımları 😜
S
SilenTT ⭐ 19y
8. ye kalmaz umarım 😄
sence cevap olumlumu olcak ? 😈
S
Streetwise ⭐ 19y
Bilmiyorum.Bizim kimin d.mod olucağı hakkında bilgimiz olmaz.Yönetimdeki adminler site managerler ve g.modlar kararlaştırıyorlar...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: