Icerige atla
Extraloob

||| 7. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 158 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 6 / 8
Yanıtlar
S
SilenTT ⭐ 19y
farkındayım. ama ben senin şahsi yorumunu sormuştum 🙄
neyse daha fazla işgal etmiyeyim konuyu...
tekrar herkese başarılar...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İstediğiniz kadar yollayabilirsin 1 gün değil 1 dakikada 10 kere yollayabiliyorsanız yollayınız hiç çekinmeyin çok fazla yollarsanız d.mod olma şansınız artar

ps : ahaha extra bakıyor nede olsa ^^
Q
Quensis ⭐ 19y
İstediğiniz kadar yollayabilirsin 1 gün değil 1 dakikada 10 kere yollayabiliyorsanız yollayınız hiç çekinmeyin çok fazla yollarsanız d.mod olma şansınız artar

😁

Ps:O kadar artar ki banlanabilirsiniz bile. 😜
S
SilenTT ⭐ 19y
yok ben okan abimi sinirlendirmiyim 😊
Kemalist cidden artarmı şansım 😈

Bence sabreden derviş muradına ermiş atasözü burdada geçerli olucak 😄 (umarım) 😈
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bak sen beni dinle gün'de otur 500 kere bas ben yapacğaım seni d.mod^^
S
SilenTT ⭐ 19y
yemin et 😈 😈 😈

ben o zaman başka bi ipden başka bi nickle yapayım o 500 başvuruyu 😄

d.mod olcaığmı bilsem 500 deil 5000 başvuru vız gelir bana 😄

edit : imla
M
ManlY ⭐ 18y
Tüm extraloob ailesine beni d.mod olarak seçtikleri için teşekkür ediyorum hala şoktayım gerçekten çok teşekkürler...
S
SilenTT ⭐ 19y
ben yinemi olamadım 😞 pfff manly tebrikler daha çok yenisin ama d.mod oldun bile 😊

keşke ne kriterler arandığını veya neyi yanlış yaptığımızı bildiren bir mesaj gelse... en azından hatamızı düzeltiriz veya kendimizi geliştiririz.

gerçekten merak ediyorum neyi yanlış yaptığımı benden sonra üye olanlar site helper lığa kadar yükseldi geçen konudaki gibi aynı muhabbet olmasın . sadece ilk 2 paragrafım hakkında yorum yapsın yapıcak olanlar 😊
E
Espio ⭐ 19y

aman hacı bana geçecek yakında kötü düşünceler yerleştirmeyelim memberlarımızın aklına 😁
M
ManlY ⭐ 18y
ben yinemi olamadım 😞 pfff manly tebrikler daha çok yenisin ama d.mod oldun bile 😊

keşke ne kriterler arandığını veya neyi yanlış yaptığımızı bildiren bir mesaj gelse... en azından hatamızı düzeltiriz veya kendimizi geliştiririz.

gerçekten merak ediyorum neyi yanlış yaptığımı benden sonra üye olanlar site helper lığa kadar yükseldi geçen konudaki gibi aynı muhabbet olmasın . sadece ilk 2 paragrafım hakkında yorum yapsın yapıcak olanlar :)

Teşekkürler ama yenisin derken bu kullandığım hesap yeni benim yoksa Ağustos 2007 den beri Extrada'yım 😉
S
SilenTT ⭐ 19y
pardon o zaman 😊 ben yeni isen foruma d.modlukla başlamak güzel olmuştur gibi bişey düşünmüştüm ama zırvaladım son 2 mesajta sanırım 😈

ps: acaba nickimle ilgili bi sorun olabilir mi? yani bir mod. a yakışmıcak bi nick mi? eğer öyleyse değiştirebilirseniz sevinirim...
J
Journalist ⭐ 19y
bende ilk gün başvurmuştum bekleme modundayım 😈 😈 😈
B
BangBros ⭐ 18y
2 gün oldu hala bölümüm seçilmedi 😜
S
SilenTT ⭐ 19y
en azından d.modsun 😈
B
BangBros ⭐ 18y
O da doğru 😊 ama seçildi bölümüm
T
TitusPullo ⭐ 19y
Hadi beyler son 2 gün başvuru süresi dolucak. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.
A
addIcFb ⭐ 19y
Hadi beyler son 2 gün başvuru süresi dolucak. Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Serhat adamları heveslendirip tad ları damaklarında bırakma 🎅
M
mertcangs ⭐ 18y

Önemli Bilgilendirme:

Hatalı bilgi verdiğiniz tespit edilirse forumumuzdan süresiz uzaklaştırma cezası alırsınız.

Doldurduğunuz bu form kesinlikle üçüncü şahıslar tarafından okunmayacaktır.

Bu formu siteye giriş yapmadan kullanamazsınız.

Bu formu 1 hafta içinde sadece 1 kere yollayabilirsiniz. Eğer daha fazla yollarsanız, uyarı alırsınız.

Tamamen okuyup kontrol etmeden "Gönder" butonuna basmamanız önerilir.

mod başvurusunda sol bölüme baktım 😁
B
BangBros ⭐ 18y
Mod olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,allah gönlünüze göre versin...
M
Midbroke ⭐ 18y
Mod olacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,allah gönlünüze göre versin...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: