Icerige atla
Extraloob

6. Sınıf SBS Sorusu ?

· 68 Yanıt · 4.2K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
6. Sınıf SBS Sorusu ?

bu soru hakkında çok eleştriler duydum sizlere de bir danışmak istedim.

1) sorunun cevabı sizce hangi şık ?
2) cevabın çözümünü bana anlatabilir misiniz ?
3) üstte ki gereksiz paragraf neden var olmasa soru daha basit bir şekilde sorulamaz mı ?
4) soru yanlış mı ?

68 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
15:21
J
Journalist ⭐ 19y
12:51
P
Prada ⭐ 19y
15:21 😎
J
JawBreaker ⭐ 18y
P
L
Lampard_08 ⭐ 17y
15:21 👍
A
Agilla ⭐ 18y
12:51 dir
J
Journalist ⭐ 19y
1) sorunun cevabı sizce hangi şık ? -- B

2) cevabın çözümünü bana anlatabilir misiniz ? -- soru gayet basit bu düzenekteki cama baktığında böyle görüyorsa gerçek saat 12:51 dir ama nasıl dersen anlatamamki 😁

3) üstte ki gereksiz paragraf neden var olmasa soru daha basit bir şekilde sorulamaz mı ? -- evet çok daha basit olur kafa karıştırmışlar resmen :?

4) soru yanlış mı ? -- Doğru
P
Prada ⭐ 19y
1- sorunun cevabı açık ara 15:21 D şıkkı.

2- yansımada görüntünün gerçekte başlangıc noktası yansımada bitiş noktasına eşittir. Simetri oluşur.

3- Paragrafın olmasının sebebide soru çeldirici bir soru. Dikkat isteyen bu sebeplede paragrafla dikkat dağıtılmaya çalışılmış sanırım.

4- Soru yanlıs değil baba ^^
M
Milano ⭐ 18y
1) sorunun cevabı sizce hangi şık ? - D
2) cevabın çözümünü bana anlatabilir misiniz ? - simetri ile alakalı ben bunu paintte bir cizeyim ^^
3) üstte ki gereksiz paragraf neden var olmasa soru daha basit bir şekilde sorulamaz mı ?- paragraf gerelsiz bencede ama her sınavda boyle oluyr
4) soru yanlış mı ?- dogru

PS: Cevabına da baktım şimdi cevap D şıkkıymış.
S
Simetrisi alınarak gayet basit bir şekilde çözülebilir.Soru bence gayet güzel ve kolay bir soru.
B
Black Rain ⭐ 19y

2) cevabın çözümünü bana anlatabilir misiniz ? -- soru gayet basit bu düzenekteki cama baktığında böyle görüyorsa gerçek saat 12:51 dir ama nasıl dersen anlatamamki 😁

3) üstte ki gereksiz paragraf neden var olmasa soru daha basit bir şekilde sorulamaz mı ? -- evet çok daha basit olur kafa karıştırmışlar resmen :?

Herkez gider mersine sen gidersin tersine 😄 😜

Cevap: 15:21
Z
zeki_ce ⭐ 18y
Alın size cevap 😜
J
JawBreaker ⭐ 18y
Alın size cevap 😜

Nokta.:D
D
DaRKeDeN ⭐ 19y
beyler cvp B şıkkı ☕ 12:51
M
Milano ⭐ 18y

Cizim kotu oldu ama anlaşılabilir ^^
J
Journalist ⭐ 19y

Herkes gider mersine sen gidersin tersine 😄 😜

Cevap: 15:21

huyum kurusun 😁
P
Presence ⭐ 19y
düzlem ayna dedine göre telefonn saati tutun sorunn cevabı orda 12.51
O

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: