Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 4 / 10
Yanıtlar
W
ev telefon numaramı veriyim ama 😄 şimdi evi arıyormusunuz yoksa temsili olarakmı?
arıyorsanız ailem şüphelenmesin durduk yere .benim ailem böyle durumlarda biraz tedirgindirde .
''oğluuum sen ne yaptın bi siteden aradılar seni 😄 deneme moderatör olucakmışın 😄.ne halt yedin gene '' :D:D

Bende aynen bu nedenle sadece ceb'i werdim 😄
C
Castiela ⭐ 18y
😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ev telefon numaramı veriyim ama 😄 şimdi evi arıyormusunuz yoksa temsili olarakmı?
arıyorsanız ailem şüphelenmesin durduk yere .benim ailem böyle durumlarda biraz tedirgindirde .
''oğluuum sen ne yaptın bi siteden aradılar seni 😄 deneme moderatör olucakmışın 😄.ne halt yedin gene '' :D:D

extraloob derki ;

Bu bilgiler site'ye sizin tarafınızdan bir zarar geldiğinde hakkınızda hukuki işlem başlatılması için gereken bilgilerdir.
W

extraloob derki ;

Bu bilgiler site'ye sizin tarafınızdan bir zarar geldiğinde hakkınızda hukuki işlem başlatılması için gereken bilgilerdir.

Bu deneme mod. olamam için bi nedense ben formu yeniden doldurup gonderebilirim 😄
C
Castiela ⭐ 18y

extraloob derki ;

siteye nasıl zarar verebilirimki 🙄
W
Yafh benimde kafam karisti ama nese isterlerse ev tel'ide weririm 😄
Biras zor gorunuyo ama...
T
Torquel ⭐ 19y
Zamanında bir mod siteye büyük zarar vermişti galiba.Bilgiler çok hasar görmüştü,herşey allak bullak olmuştu.Bunu yapanı şimdi döwmek için bu bilgiler lzm. 😄
X
XER0 ⭐ 19y
Zamanında bir mod siteye büyük zarar vermişti galiba.Bilgiler çok hasar görmüştü,herşey allak bullak olmuştu.Bunu yapanı şimdi döwmek için bu bilgiler lzm. :D

o zaman normal 🙄 Biri bizim hesabı çalıp siteye bir haltlar yerse yine bize patlayacak. 🙄 bu da var
L
Leo ⭐ 18y
Yetkililerden çok çoook rica ediyorum.Lütfen Benide deneme Modu yapın!!.Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla...
4
4eweRSro ⭐ 18y
Yetkililerden çok çoooooooooook rica ediyorum.LÜTFEN BENİDE DENEME MODERATÖRÜ YAPIN.Şimdiden teşekkürler...
Saygılarımla...

Öcelikle Su 'O'ları Azaltırsan Ve 'LÜTFEN BENİDE DENEME MODERATÖRÜ YAPIN' Yerini Küçültürsen Sevinirim.D.Mod Hak Edene Verilecek.
G
Zamanında bir mod siteye büyük zarar vermişti galiba.Bilgiler çok hasar görmüştü,herşey allak bullak olmuştu.Bunu yapanı şimdi döwmek için bu bilgiler lzm. :D

o zaman normal 🙄 Biri bizim hesabı çalıp siteye bir haltlar yerse yine bize patlayacak. 🙄 bu da var

ewet işin bu kısmıda var?
C
ChrsNYC ⭐ 18y
umarım mesaj sayısının değilde kişiliğn öne çıktığı bir mod seçimi olur..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bide böyle düşünün ; siz gidip hesabınızı çaldıyorsunuz çalan adam siteyi hackliyor.

Siz çaldırdınız bizim suçumuz ne ?
E
Espio ⭐ 19y

işin bu kısmında D-mod olarak Pc güvenliğinden yeterince anlamanız ve de en ufak bir şüpheye düştüğünüzde şifrenizle ilgili ; doğru yerlere en hızlı şekilde başvurmanız gerekir.
B
bannedddd ⭐ 19y
umarım mesaj sayısının değilde kişiliğn öne çıktığı bir mod seçimi olur..

Biz zaten hiçbir zaman mesaj sayısını ele almıyoruz, emin olabilirsin bundan! 😉
X
XER0 ⭐ 19y

Bide böyle düşünün ; siz gidip hesabınızı çaldıyorsunuz çalan adam siteyi hackliyor.

aynı şey sizin başınızıda gelebilir 🙄
T
Torquel ⭐ 19y

Sitedeki hesapla birlikte msn hesabınızıda hackletmezseniz,msnden hemen siteye üye olan birini bulup,ben hacklendim,gerekeni yapın atın beni,harakiri yapın birnevi.Çözümler çok.
X
XER0 ⭐ 19y

Sitedeki hesapla birlikte msn hesabınızıda hackletmezseniz,msnden hemen siteye üye olan birini bulup,ben hacklendim,gerekeni yapın atın beni,harakiri yapın birnevi.Çözümler çok.

herzaman msne girebilecek kadar musait isen ne kadar şanslısın 🙄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Zamanında bir mod siteye büyük zarar vermişti galiba.Bilgiler çok hasar görmüştü,herşey allak bullak olmuştu.Bunu yapanı şimdi döwmek için bu bilgiler lzm. 😄

o zaman normal  🙄 Biri bizim hesabı çalıp siteye bir haltlar yerse yine bize patlayacak.  🙄 bu da var

en ufak bir şüpheye düştüğünüzde şifrenizle ilgili ; doğru yerlere en hızlı şekilde başvurmanız gerekir.

Gerekli cevap verilmiş , eğer msn'e bile giremeyecekseniz deneme moderatör olmayın herkez moderatör olacak diye bir kaide yok , diyorsanız ben uygunum yollarsın başvurunu yok uygun değilim diyorsan yollamazsın 😉
G
kemalist kardeş benim okul başlıcakta 5 gün sonra 5 gün içinde haberdar olurmuyum bu iş için

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: