Icerige atla
Extraloob

||| 6. Nesil Deneme Mod. Alımları |||

· 185 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 3 / 10
Yanıtlar
W
bakam biz napıcaz =)

Bize nasip olmadı inş. sana mod'lık nasip olur 🍺
T
TitusPullo ⭐ 19y
Beyler moderatörlük başvurularında anında yanıt beklemeyin. 1 Haftalık bir süre içerisinde değerlendirilecek. Bugün başvuru yaparsınız bakmışsınız 1 hafta sonra d.mod olmuşsunuz....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
daha önce çk post kastığımdan ve 2 uyarım olduğundan dmod başvurusu bu sefer yapmıcam sizlere h.o ve bol şanslar

Post kasma küçük bir uyarıdır. Küfür , virüslü link gibi uyarılarınız yoksa yollayın 😉
W
Umutlansak mı 😄
D. mod olmush ya da olacak herkezi tebrik ediyorum simdiden ...
I
ironEyE ⭐ 18y
daha önce çk post kastığımdan ve 2 uyarım olduğundan dmod başvurusu bu sefer yapmıcam sizlere h.o ve bol şanslar

Post kasma küçük bir uyarıdır. Küfür , virüslü link gibi uyarılarınız yoksa yollayın ;)

öyle bir uyarım yok ama yinede yollamayacam çünkü liseye başlıyom pc götürülecek dmod olursam burda olamıycam ve görevimi yerime getiremiyecem oyuzden boşver 😁
T
TitusPullo ⭐ 19y
ironey sende başvuru yapabilirsin bir yasak söz konusu değil. Şansını dene, maksay ayağın alışsın ^^
W
Hacım eğer yeterli düzeyde irade'ye sahip biriysen kendine güzel bir plan yapar ve her işini yoluna koyabilirsin.Burada önemli olan irade'nin güçlü olması , günde 1-2 saat pc'ye ayırabilirsin , hem sadece dersle vakit geçirirsen bu senin zararına olur.

Dn; Bende liseye başlıyacağım lakin bu yönden hiç bir korkum yok kendime hakim olabilirim pc'nin toplanmasına hiç mi hiç gerek yok...
I
ironEyE ⭐ 18y
Hacım eğer yeterli düzeyde irade'ye sahip biriysen kendine güzel bir plan yapar ve her işini yoluna koyabilirsin.Burada önemli olan irade'nin güçlü olması , günde 1-2 saat pc'ye ayırabilirsin , hem sadece dersle vakit geçirirsen bu senin zararına olur.

Dn; Bende liseye başlıyacağım lakin bu yönden hiç bir korkum yok kendime hakim olabilirim pc'nin toplanmasına hiç mi hiç gerek yok...

yok bn nedersemdiyim annem yinede götürür pc mi 🙄 dah öncee aynı şeyi dedim anneme "bnde irade var götürmene gerek yok" dedim ve o iradenin bn olmadığını fark ettim...

güven kaznılması en zor şeylerden biridir
I
ironEyE ⭐ 18y
ironey sende başvuru yapabilirsin bir yasak söz konusu değil. Şansını dene, maksay ayağın alışsın ^^

hmm deniyim ozmn ama uzun süre siteye giremiyince dmodluk elimden alıncak dimi 🙄
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Özel bir durumun varsa önceden bize bildirirsen elinden alınmaz.Tatil vs.

ps:Benim elimden alınıyor sanırım :? ☕
I
ironEyE ⭐ 18y
ama bnim özel durum çok uzun işte bişi değişirmi peki yaklaşık eylülden mayısa kdr sitede bulunamıcamda 😁 (bayaaaaaa uzun bi süre 🙄 )
W
ama bnim özel durum çok uzun işte bişi değişirmi peki yaklaşık eylülden mayısa kdr sitede bulunamıcamda 😁 (bayaaaaaa uzun bi süre 🙄 )

Isin zor.7-8 aylik bi surecten bahsediyosun 😄
I
ironEyE ⭐ 18y

Isin zor.7-8 aylik bi surecten bahsediyosun :D

ewt zor ama yinede başvuruyu yapacam 🙄 ama ne yazcağımı bilmiyom şu anda kafam durmuş durumda :?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Başvurunu yapıyorsun , kabul edilirsen , extra'ya pm atıyorsun şu güne kadar yokum deneme modluğumu al diyorsun , sonra gidiyorsun göbek atıyorsun geri geliyorsun yine pm atıyorsun geldim diyorsun .

W
Hacim secilde ole dusun bunlari 😄
I
ironEyE ⭐ 18y

Başvurunu yapıyorsun , kabul edilirsen , extra'ya pm atıyorsun şu güne kadar yokum deneme modluğumu al diyorsun , sonra gidiyorsun göbek atıyorsun geri geliyorsun yine pm atıyorsun geldim diyorsun .

ooo öle olusaya tmm hmn başvuruyu yapayım 😁

inş kabul edilir 🍺
W

ooo öle olusaya tmm hmn başvuruyu yapayım 😁

inş kabul edilir 🍺

İns. secilirsin , ins bizede kismet olur...
L
Leo ⭐ 18y
Arkadaşlar ben her hafta şansımı deniyorum ve kabul edilene kdr pes etmeyi düşünmüyorum. 😉
İnşallah en sonunda kabul edildiğinide görürüm.
4
4eweRSro ⭐ 18y
Bütün D.Mod Olan Arkadaşları Tebrik Ederim.İnş. Bende Olurum. 🙄
C
Castiela ⭐ 18y
ev telefon numaramı veriyim ama 😄 şimdi evi arıyormusunuz yoksa temsili olarakmı?
arıyorsanız ailem şüphelenmesin durduk yere .benim ailem böyle durumlarda biraz tedirgindirde .
''oğluuum sen ne yaptın bi siteden aradılar seni 😄 deneme moderatör olucakmışın 😄.ne halt yedin gene '' :D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: