arkadaşım bu sürüm
ÇA-LIŞ-MI-YOR !!!!!
>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<
· 569 Yanıt · 47K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 17 / 28
Yanıtlar
ElazigLee kardes oyunu açtık Home basamadıgımız için ayarlayamıyoruz tmm ama
txt dosyasına yapsak ayarları gormezmı isrobot ayrıca 1soru daha multiclient çalışıyomu
txt dosyasına yapsak ayarları gormezmı isrobot ayrıca 1soru daha multiclient çalışıyomu
_
_SroGoblin_
⭐ 19y
beleş bot yok homeye basınca çıkmıyor bu sorun herkezte yenisini 4$ verip alıcaksınız ama ben bot kullanmıcam manuel kasmak istiyom diyorsanız indirin prog. yine multi client olarak kullanın tabi bunu bot kullanmayan için güzel bişi biri stall birini kas benim gibi Very Happy
Ewt multi client çalışıyo ...........
Ewt multi client çalışıyo ...........
sürüm calısmıyo size tek ne için yarar bi elinizle kasarken diğer çarınızla stala bırakabilirsiniz tek bu yönden iyi ama bot kendi kasmıyo home vcalısmıyor çünkü ysürünüm yenisi cıktı oda4$ alan alır sadece bunu multi cl olarak kullanabiklirsiniz hiç yoktan iyidir bu kadar konuscam kolay gelsin anlayana!!
Yada Açarsın Char Kasarsın Trace Atarsın Academy e alırsın Ve Honour Pointler sende bu yöndende ii Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !ya 4$a alıcam ama nerden
eski sekilde değil 0x33 de
resimli bi sekilde PM atarsanız sevinirim konu arasında cok cabuk gözden kacırabilriim
cok ciddi bicimde yerini bulamadıgım için alamıyorum Crying or Very sad
resimli bi sekilde PM atarsanız sevinirim konu arasında cok cabuk gözden kacırabilriim
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
ya 4$a alıcam ama nerden
ya bende delı oldum ya Paid Subscriptions bu bolum lazım uye olduktan sonra ama yok bole bı bolum search dıyorum cıkmıyor delı olucam odeme yapamıyorum ya offf
How can i bot 2 times??? i open 1 tbot and the other with x33.exe but how to start over tbot second time thanks for help Wink
S
SeLiN_AyDiN
⭐ 19y
olmadı:S bott:S v mltı de girerken 2.de atıyor:S
_
_SroGoblin_
⭐ 19y
olmadı:S bott:S v mltı de girerken 2.de atıyor:S
o bazen oluyo 2-3 kere denersen o sorun kalkacaktır ...
A
ahmet158213
⭐ 19y
aga ben bir türlü yapamadım açılmıyor hata veriyor x33 dosyası
"Could not find file [C:C:\Documents and Settings\JIM_lee\Desktop\SROBOT\sro_client.exe] Please make sure it is in that directory as spectifed bye [sro_121.ini]."
bu hatanın çzöümü var mı varsa lütfen haber verin...
[email protected]
"Could not find file [C:C:\Documents and Settings\JIM_lee\Desktop\SROBOT\sro_client.exe] Please make sure it is in that directory as spectifed bye [sro_121.ini]."
bu hatanın çzöümü var mı varsa lütfen haber verin...
[email protected]
Arkadaşlar şuan için softmode alımı kapalıdır 1 2 gün içinde açılacaktır Exclamation
Ve sitedeki softmode şuan çalışmamaktadır Idea
Ve sitedeki softmode şuan çalışmamaktadır Idea
suan calısıo mu multiclient olarak calısan varsa soyleyebilir mi
S
SeLiN_AyDiN
⭐ 19y
multy client mı calısıyor sadece?
S
SeLiN_AyDiN
⭐ 19y
aynı hata bnde de oluyor neden se:S
colud not find file
gbiii
colud not find file
gbiii
D
Dark_Lord_
⭐ 19y
POeki multi clientin yanında trafficten sonra dc vermeme özelliği var mı ?
J
Jason Walker
⭐ 19y
POeki multi clientin yanında trafficten sonra dc vermeme özelliği var mı ?
evet zoomhackde var Mr. Green
S
SeLiN_AyDiN
⭐ 19y
arkadasım oldu calıstı dc vermeme özellıgıde war ama sadece bot calısmıyor çift char da acıyor...
W
WildWildWest
⭐ 19y
ya bu zoomhack li client i nerden bulcam :S
W
WildWildWest
⭐ 19y
bu client i bulamadım lütfen bi yardım edin 2char açmak için hangi client kullanılıyo link verirseniz sevinirim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
|| Yeni Avatar Sistemi || [18 Eylül 2007] .::Extraloob Tanıtım Videosu Yayında Yeni::. Ronark2.com Yeni 1-99 Orta Emek Server 6 Eylül Cuma Günü 21:00'da Açılıyor. Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Edit Yok ! TR Tipi NEXUSKO | V2369 YENI SUNUCU "DARIUS" 08 EYLÜL 21:00'DA ! | BETA AKTIF PK ON| PARTY MONSTER STONE | 15.000 TL ÖDÜLL CSW | DISCORD ETKINLIKLERI AKTIF ! 1-105 Yeni Orta Emek Server 12 Eylül 2018 21:00'da Açılıyor.