Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme · Sayfa 18 / 28
Yanıtlar
W
of ya herkez online 1 kişi bile cvp vermiyo Sad Sad Sad Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Neutral Neutral
K
KavaLyE ⭐ 19y
çalışmıyor ise niye tutuluyor ki konu burda Neutral
W
ok özür dilerim bekliyorum Embarassed
D
deukalion ⭐ 19y

bu client i bulamadım lütfen bi yardım edin 2char açmak için hangi client kullanılıyo link verirseniz sevinirim

bu bir client değil kardeş orjinal clienti kullanarak x33.exe yi çalıştırıcaksın ok Cool
P
pc3a4hack ⭐ 19y
amklarım keylogger var charım hacklendı hesabını soracağım sızeee En başta ADMIN SANA sonra elazigle tweety dark_lord pennywise punsier,morwena Acısı kotu olcak
eRkek olan ekler [email protected]....
M
memosoft76 ⭐ 19y
arkdaşlar ben senı softmod yukluyom hepde silkroad yenı bir şey laziimi arkadaşlar bot çalişirmiii ilk defa pc silkroad yukledim internet hep oynuyom ama eve yenı pc geldi tekce bunlarmı lazim indirmekk indirdim
M
malfoy323 ⭐ 19y

Oyuna parmaktan girmeyeceksin isrobotu çalıştıracaksın sonra silkroad dizinindeki x33 klasöründeki programdan açacaksın..oyun açılacaktır botla beraber.

kardeş ben o dediğinide yaptım olmadı

Arkadaşım doğru yüklediğinden emin ol sm yüklemesi için verdiğim dosyaya çift tıklayacaksın ve içindekileri C:\Program Files\Silkroad\x33 şeklinde yükleyeceksin daha sonra isrobot 1,74 dosyasını açacaksın ama oyuna girmeyeceksin C:\program files\silkroad\x33\x33.exe dosyasını çalıştıracaksın bot oyunla beraber otomatik açılır.

Ayrıca sro_client dosyasının 1,121 orjinal versiyonuyla çalışır. bunu unutma

ben öle yaptım home basınca bişi gelmedi
K
kapital ⭐ 19y
öncelikle emeği gecen herkese tşk ederimm ama bende bi sorunlar karşılaştım çözüm ü varsa bi zahmet acıklarmısınız:
sorun : oyuna girdim ama HOME tuşuna basınca hiç bişey gelmiyor...
H
her şeyı duzgunce yaptım ama neden se hala home tuşuyla gelmıyor ne yapacağımı şaşırdım ya 40 yılda bır gelıyor ondada bızde çalışmıyor Evil or Very Mad
M
malfoy323 ⭐ 19y

öncelikle emeği gecen herkese tşk ederimm ama bende bi sorunlar karşılaştım çözüm ü varsa bi zahmet acıklarmısınız:

o sorunu bende yaşamaktayım şuanda yardım pls
K
kapital ⭐ 19y

Bu Soruna Neden Cevap Gelmiyoo....
A
bekleyin herkes araştırıoyr sorunu bakalım bulkabileceklermi bulurlarsa allah razı olsun ne diyelim siteye de çok teşekkür edelim
A
inşallah yeni softmode çıkar ama sabır sabır sabır bekleyin lütfen modarötörleri sıkmayalım onlar rahat rahat çalışsınlar!!!
K
krtzynx ⭐ 19y
ya şunu sabitten atın
O
Only4yOu ⭐ 19y
SADECE MULTİ CLİENT VE ZOOM HACK VAR ARKADASLAR!!! BOT OLARAK YOK. VE OLMIYACAK 4$ I VEREN BOT OLARAK KULLANIR. BENCEDE İİ OLDU AYRICA NOOBLAR BELES BOTLA GELİP HAVA YAPAMICAK
_
_AdR3aM_ ⭐ 19y
dll dosyasını cıkarmıyo cıkarırken hata oluşuyo girerken de doğal haliyle dll yi soruyo ve direk kapıyo botu ne yapmam gerek?
T
Tolguard ⭐ 19y
bot için teşekkürler emeğenize sağlık ama benimde bir sorunum var x33 ten açınca botu oyuna girior fakat chara girmior hata verio oyundan atıor ama parmaktan girince oyuna giro bot açılıo fakat bot içindeki skill listesi yok bunu nasıl çözebilrim bot açılıor
yardım ederseniz sevinirim saygılar
F
facehairts ⭐ 19y
ya ben parmagada tıkladım gene acılmıyor setup menusu
A
yaw arkadaşlar bot mot hayatı bitti boşa beklemein extraokk
M
Murderer77 ⭐ 19y
home basınca bişey çıkmıo x33den açtım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: