Icerige atla
Extraloob

>>> 6 Eylül Perşembe /// Yeni Softmod Yayında <<<

· 569 Yanıt · 47K görüntüleme · Sayfa 28 / 28
Yanıtlar
P
per_matik ⭐ 19y

67. ile başlayan bi server var arkadaşım x33 dosyasının get post ettiği sana tavsiye... yada bi taktik.. madem kırmaya çalışıyorsun ipucu olsun sana.. ashampoo firewall indir x33 dosyasının getpost ettiği server ipsini bul login esnasında firewall devreye girecek çünkü. aldığın ipyi bi loopback adaptör kurup ona tanımla sonra sm bozuk html alındı hataları verecek IIS (internet information services) kur bilgisayarına c:\inetpub\wwwroot dizini altına clonelayacağın x33 serverının aynısından bi database kur.. ( Buda 297de 1 ihtimal ) databasesi kafana göre editle sm will be free for you ....

onları gectim clonlamada takıldım Mr. Green

madem takıldın bunların hepsini geçelim 2nci seçeneği vereyim sana ...bi tane windows 98 makina ayarla kendine.. SoftIce kur.. makinen sro ve asm yapabilecek kadar iyi olsn. clockwork sm yi bu şekilde oluşturuyor... çalışan bi sm dosyası al kendine bi de çalışmayan aut. veren sm de al yanına. Softice ta sm yi çalıştır önce doğru çalışan sm yi. Step By step yapıp auth. geçen yeri ( karakter login ve start) kafana kazı. sonra çalışmayana geç auth. hatası vereceği anda x33.dll i freeze et. auth. atlattır. buda sana 2nci seçenek. bu biraz zordur ama asm bilgisi az da olsa senin için cocuk oyuncağı olacaktır.. tekrar bol şans

softice kurulu fakat auth. kısmına kadar step yap, reverse le uğraş, ohoo... fakat ilk yöntem daha basit gibime geliyo. Şöle bişede yapılabilir:

GET /extraloob.com/~x33/ping.php?ping=1 HTTP/1.1
User-Agent: Web Form
Host: 77.92.153.64
Cache-Control: no-cache

HTTP/1.1 200 OK
Date: Fri, 07 Sep 2007 21:34:19 GMT
Server: Apache
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html

1
1
0

What about encrypted login succ. packs of Tbot?
C
cufcuf1907 ⭐ 19y
abi botu açmak için home tuşuna basıyoruz bişi çıkmıyo dediklerini harfiyen uyguladım.acaba başka bi tuşlamı açılıyo. extraokk
_
-Resim Silinmiş.
chara kadar gırıorum snra char a start dedıkten snra bu cıkıo Confused
M
Morwena ⭐ 19y
arkadaşım Bedava SM şuan yok Paralı SM var !
P
point1981 ⭐ 19y
aga ben para ile aldım yine açılmıyo 0x33 den indirdim dosyayı yine açılmıyo
B
yaw sm dosyası beklememız lazım böle olmaz çok karışık sm çıkar inşallah
S
sLy_FoX ⭐ 19y
İnş. yeni sm gelirde kasarız özlemişim softmodu 😊 Tbot kullana kullana insan bu tuhaf oluyo jnm 😊 hernesyse herkeze ii eğlenceler 😊
P
point1981 ⭐ 19y
şu saat itibari ile sm si çalışan varmı
Z
zelenkan ⭐ 19y
belki beni tanımışınızdır elazigli şahinnn endorphin nasılsın 😊 tabi yaa burdamıydınız siz ismimden tanırsınız.ibo :):)neyse denicem sofmodu ellerinize sağlık o zaman
Z
zelenkan ⭐ 19y
la bana da hata verdi 😊 şu yukarde ss li chara kadar gidiyo sonra o yazı çıkıyo.nedendir????
P
per_matik ⭐ 19y

la bana da hata verdi 😊 şu yukarde ss li chara kadar gidiyo sonra o yazı çıkıyo.nedendir????

şu anda 0x33.org server ı kapalı o yüzden o hatayı veriyor.

aga ben para ile aldım yine açılmıyo 0x33 den indirdim dosyayı yine açılmıyo

bu cevap senin içinde geçerli extraokk
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
SM şu anda çalışmıyor arkadaşlar o akdar kişi söylemiş ama hala çalışıyor mu diye soranlar var 😊
A
AMAZON ⭐ 19y
kahvekeyfi keyifler gıcır
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
banada
S
Shooter16 ⭐ 18y
1 yıllık konuyu nie hortlattınki 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: